Boer

Boer Henk opnieuw vader: ‘We keken pas later naar het geslacht’

Boer Henk (32), die bekend werd toen hij tijdens de Boer Zoekt Vrouw-editie in 2012 maar liefst 1.109 liefdesbrieven ontving, is opnieuw vader geworden. De melkveehouder en zijn vrouw Fiona kregen er op 25 maart een dochter bij. Verrassend, want het stel had ingezet op een jongen.

0 reacties


Boer zoekt Vrouw-stel Henk en Fiona voor derde keer ouders geworden

Boer zoekt Vrouw-koppel Henk en Fiona van Vliet, dat elkaar in 2012 via het programma leerde kennen, zijn opnieuw ouders geworden. Op 25 maart kwam dochter Lizzy ter wereld.

Hoera! Boer Henk uit seizoen 2012 van Boer Zoekt Vrouw is voor de derde keer vader geworden, meldt KRO-NCRV. Hij en Fiona zijn de trotse ouders van een dochter geworden.

0 reacties


De boer gezond, de burger gezond

Kleine boeren om zeep helpen en grote fabrieken vol kwetsbare dieren in dichte stallen. Gaan we daar gewoon mee door? Provincie: pak de keten aan! Een hartenkreet van een Q-koortspatiënt.

0 reacties


Boer woedend op dierenactivisten na actie tegen kuikenknuffelen:

Echte kuikentjes in de klas uitbroeden of op de boerderij: jarenlang een succesformule voor blije kinderen of een leuk middagje uit. Een aspergeboer uit Hoorn organiseert zelfs een middag waar er naar hartenlust geknuffeld kan worden met de donzige kuikentjes. Niets aan de hand, zou je zeggen. Totdat ze een brandbrief kregen van stichting Dierennoodhulp.

0 reacties


Column: Boer, stop met klagen!

Column

42 reacties


Japan: in gesprek met minister Sigrid Kaag

Bent u al actief in Japan of wilt u uw activiteiten uitbreiden op het gebied van logistiek of wind op zee? Neem dan op 10 juni in Tokio deel aan een of meerdere interactieve netwerkbijeenkomsten met Japanse gesprekspartners en Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse handel en Ontwikkelingssamenwerking.Verduurzaming en innovatie staan hierbij centraal. Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, sluit waarschijnlijk aan op deze dag.

0 reacties


[video] Terugblik dag 3 Morocco Desert Challenge 2019Originele beschrijving

Kudde schapen kost Ton van Genugten mogelijke dagzege Een boer met een stuk of twintig schapen die toevallig net aan het oversteken waren, hebben Ton van Genugten een mogelijke dagzege in de derde etappe van de Morocco Desert Challenge gekost. Doordat iedereen op de schapen lette, zagen Van Genugten en navigator Anton van Limpt een afslag naar links over het hoofd. In de haast om terug op de juiste route te komen, maakte Van Genugten een kleine snelheidsovertreding, die hem op een straftijd van tien minuten kwam te staan. “Jammer”, vond de rijder van Petronas Team De Rooy Iveco bij

0 reacties


Boer, stop met klagen.

Boeren klagen over de mensen die klagen over boeren. Er is zelfs sprake van een trend: boeren gaan er met gestrekt been in. Niet doen, zegt boerencoach Paulien Hogenkamp, die klagers zijn juist een kans.

0 reacties


Hans Huijbers: ‘Jonge boer verliest zijn rol als verzorger’

De toegenomen schaalgrootte en gestegen prijzen voor grond en gebouwen vormen voor jonge boeren een steeds hogere drempel. Hans Huijbers ziet met lede ogen aan dat steeds meer jongeren uit de landbouw wegtrekken.

0 reacties


Hilverda De Boer gecertificeerd contractleverancier Interflora Noorwegen

Vanaf april is Hilverda De Boer gecertificeerd als contractleverancier van Interflora Noorwegen. Interflora werkt samen met een klein aantal groothandels, waar de 400 aangesloten Interflora-winkels hun verse snijbloemen en potplanten kunnen inkopen.

0 reacties


Bayers Monsanto verliest opnieuw van Franse boer

Voor de derde keer op rij heeft de Franse graanteler Paul François voor de rechter gelijk gekregen tegen gewasbeschermingsmiddelenproducent Monsanto.

0 reacties


Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Agnes bevallen van derde kindje

Boer Zoekt Vrouw-boerin Agnes en haar man Albert hebben een dochter gekregen. Het is het derde kind voor Agnes, die in 2008 meedeed aan de serie.

0 reacties


Zeeuwse veehouder gooit roer radicaal om en wordt biologisch boer

BURGH-HAAMSTEDE - Peter de Hoop is nooit zo’n natuurman geweest en toch gooit de veehouder uit Burgh-Haamstede het roer radicaal om. Zijn samenwerking met stichting Het Zeeuwse Landschap draagt bij aan dat besluit.

0 reacties


Boer ondersteunt brandweer bij blussen van bosbrand in Lage Mierde

LAGE MIERDE - Aan de Beekakkersweg in Lage Mierde woedt een bosbrand. De brandweer is ter plaatse met twee blusvoertuigen en een watertank.

0 reacties


Lely geeft boer meer grip op data

Machinefabrikant Lely gaat zich aansluiten bij de coöperatie 'JoinData'. Volgens het bedrijf krijgt de producent van de data: de boer, op deze manier meer inzicht in wie toegang heeft tot zijn bedrijfsgegevens. Een ondernemer kan zelf machtigingen uitschrijven of intrekken.

0 reacties


Opinie: 'De boer levert landschapswaarde'

Om onder boeren een breed draagvlak te vinden voor ingrijpende maatregelen, is het zaak ze anders te bejegenen: als producenten van voedsel én van landschappelijke waarden.

0 reacties


Opinie: Glyfosaat, de gele splijtzwam…

Het is april, het voorjaar lonkt, met horten en stoten komt het landwerk op gang. De boer heeft niet stilgezeten deze winter. Deze periode is benut de invulling van het bouwplan en dus hoe het landschap voor het Nederland van 2019 er uit zal gaan zien.

0 reacties


NAV: Discussie over gewasbescherming te veel toegespitst op individuele middelen

De discussie over de toelating van gewasbeschermingsmiddelen spitst zich veel te veel toe op individuele middelen en niet op het totaalpakket aan middelen en maatregelen die een boer ter beschikking heeft. Dat stelt de Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV).

0 reacties


Boer onder de ambtenaren

Volgens zijn LinkedIn-profiel is hij projectleider milieupublicaties en woordvoerder bij statistiekbureau CBS in Den Haag. Bij journalisten en ook bij zijn collega’s is hij vooral bekend als ”de landbouwman”. Cor Pierik: een boerenzoon uit Genemuiden die zijn toekomst zocht in de stad, maar niet los kwam van zijn wortels.

0 reacties


Losgebroken koeien belanden in voortuin Kortenhoever:

Kortenhoever Theo van der Linden stond gisteravond raar te kijken toen er ineens negen koeien in zijn voor- en achtertuin stonden. De dieren waren bij een boer verderop uitgebroken en besloten een wandeling te maken over de Kortenhoefsedijk.

7 reacties

Boer video's