Fronthef

Güttler Matador 610 prismawals in de fronthef tijdens suikerbieten zaaien

De Güttler Matador 610 wordt op dit bedrijf ingezet voor akkerbowuwerkzaamheden maar ook voor grasland onderhoud

0 reacties


Massey Ferguson 1525 voor stichting sportvelden de Leegens in Grootegast

Gisteren geleverd door S. Tjalma BV Voor alles een MF Hierbij is gekozen voor een lichte 25 Pk trekker met hydrostatische aandrijving. Hierdoor is de trekker traploos in snelheid te regelen. De trekker is verder uitgevoerd met een fronthef en PTO om met een frontmaaier tot in de hoekjes te kunnen maaien en het gras niet plat te rijden. Wij Tjalma bedankt de stichting voor de gunning en wensen hun veel plezier met het maaien van de velden van de Fc Grootegast

0 reacties


JCB Fastrac 8330 met zes meter Pöttinger schijveneg

De JCB Fastrac 8330 komt op 335 pk nominaal en 348 pk maximaal. De 8000-serie haalt het vermogen uit een AGCO Power zescilinder van 8,4 liter. De motor is gekoppeld aan de Fendt Vario traploze transmissie. De aftakas heeft twee toerentallen: 540 en 1.000. De trekker weegt bijna 12 ton. Standaard bandenmaten zijn 540/65R38 en 710/70R38. Achter kunnen ook 900 millimeter brede banden worden gelegd. De brutoprijs, inclusief fronthef en frontaftakas, is 289.000 euro.

0 reacties


Fendt Farmer 3 - Is het mogelijk om een fronthef met pro aan te bouwen op een oude trekker?

Hallo trekker vrienden,

Ik heb een vraag in verband met een fronthef met PTO aan te bouwen aan men huidige trekker. Is dit mogelijk? Het gaat over een fendt farmer 311 LSA turbomatik van 1985. Deze trekker heeft nog geen fronthef.zou er 1 aan willen. Iemand dit al gedaan soms of ervaring mee? Ik zou deze willen gebruiken voor een hefmast,sneeuwschop,frontgewicht,frontmaaier.

Gr sam

5 reacties


Fronthitch-line, de nieuwe trekkerbumper voor in de fronthef van Agribumper

Agribumper staat bekend om het bijzondere vast aangebouwde frontgewicht- en trekkerbumpersysteem waarbij de fronthef en aftakas in de meeste gevallen bruikbaar blijft. De als maar aanhoudende vraag naar een alternatieve bumper voor Agribumper in de fronthef en het feit dat er inmiddels meer dan 30 trekkerbumpermerken bestaan heeft Safertractors, het bedrijf achter Agribumper er toe geleid om de Fronthitch-line trekkerbumper te ontwikkelen. Net als alle andere bekende systemen snel aan en af te koppelen is voor vele gebruikers blijkbaar toch een belangrijke eigenschap die een bumper moet…

0 reacties


Gezocht: Gezocht fronthef John deere 50 serie

Ik ben op zoek naar een fronthef voor een John deere 3350 evt met pto

2 reacties


Grondbewerking met een zelfontworpen egalisatiebalk

Harrie Berendsen en zoon Mark in Lengel (GD) verbouwen dit jaar onder meer zo’n 25 hectare mais voor CCM. Voor de voorbereidende werkzaamheden maakte het akkerbouwbedrijf in de Achterhoek voor het eerst gebruik van een door Mark zelf ontworpen egalisatiebalk. Met deze voorop de  Fendt 313 in de fronthef gemonteerde balk, wordt de grond met behulp van metalen plaatveren eerst mooi vlak gestoten. Een 4 meter brede rotorkopeg van Lemken legt het land achter de trekker vervolgens zaaiklaar. Harrie: „Mijn zoon werkt bij Lemken in Duitsland en doet daar ontwikkeling van nieuwe producten. Deze…

0 reacties


Afleveringen New Holland tractoren

Onlangs zijn er twee nieuwe New Holland tractoren afgeleverd bij Timmerman in Witharen:   -          New Holland T7.165S uitgerust met een Zuidberg fronthef en frontaftakas; -          New Holland T6.145 EC uitgerust met een Stoll voorlader.   Timmerman wenst hun klanten veel succes en plezier toe met hun nieuwe tractoren. 

0 reacties


Aflevering nieuwe New Holland T6.145 Electro Command

Onlangs mocht Timmerman BV uit Witharen deze nieuwe New Holland T6.145 Electro Command afleveren. De trekker is rijk uitgerust met: - Geveerde cabine; - Geveerde vooras; - Voorlader; - Fronthef en frontaftakas. Wij wensen onze klant veel succes en werkplezier toe met hun nieuwe trekker.

0 reacties


Afgeleverd een Deutz-Fahr 6185 TTV Black Warrior.

Afgelopen maand heeft Van der Sluis Agri een bijzonder trekker mogen afleveren! Dit betreft een Deutz-Fahr 6185 TTV Black Warrior! Deze trekker heeft een maximaal vermogen van 183 PK en met boost zelfs 188 PK. Deze speciale uitvoering zit vol extra’s, zoals: Luchtremmen 16 LED werklampen Geveerde vooras Luchtgeveerde cabine Camera.  In de fronthef hangt een Sauter veiligheidsbumper vol gewichten. Deze bumper weegt ongeveer 1150 kg.

0 reacties


Boom Agriservices met Duport spaakwiel bemester

Vloeibare stikstof met zwavel injecteren doormiddel van een spaakwielbemester. Deze combinatie van Boom Agriservices kan dit op bouwland voor zaaien maar ook op grasland en granen. De John Deere 6530 met daarachter Duport spaakwiel bemester is rondom voorzien van luchtdrukwissel en in fronthef een bumper waarin een compressor is gemonteerd. Verder voorzien van Schuifas onder bemester en op 13,5 m voorzien van 7 secties die via RTK gps geschakeld zijn. voor meer www.boomagriservices.nl

0 reacties


Maschio klepelmaaier - In de fronthef hangen.

Goedemiddag,

Heb hier een klepemaaier die zowel in front als achterhef kan, nu heb ik hier in de achterhef altijd op 540 mee gemaaid maar het probleem is dat de fronthef alleen op 1000 kan. Hoe zit dat met dit soort machines zit er dan een vertraging tussen? Daar lijkt het bij deze niet op.

22 reacties


Ford 7910 - Afstand meten naar fronthef trekkertrek

Ik vraag me zelf af waar vandaan ik moet meten vanaf de gril (om erachter te komen of ik binnen de 1meter blijf). Heb een fronthef op mijn ford 7910 gemaakt. Maar de gril loopt best schuin op moet ik het punt wat het meest vooruit steekt?
En klopt het dat in de 5.5ton max 1 meter is?

3 reacties


John Deere 3040 - Vooras drager dezelfde als john deere 3050

Hallo,

graag wil ik weten of de vooras drager van een john deere 3040 dezelfde is als van een john deere 3050.
Deze vraag stel ik om er eventueel een fronthef met pto aan te monteren zonder alles te hoeven verbouwen en te timmeren. De oliepomp is al anders ben ik achter maar wat nog meer?

1 reactie


Vijf nieuwe Fendt trekkers voor gemeente Emmen afgeleverd door Meppelink BV

Vijf nieuwe Fendt trekkers voor gemeente Emmen afgeleverd door Meppelink BV Aan de Oude Meerdijk bij FC Emmen nam wethouder Bouke Arends vanmiddag de sleutels van deze prachtige Fendt trekkers in ontvangst van Henk Meppelink van Mechanisatiebedrijf Meppelink BV uit Dalerveen. Deze trekkers werden afgeleverd: Drie maal Fendt 210 Vario S3, een Fendt 310 Vario S4 Profi met fronthef en pto en een Fendt 512 Vario S4 Profi met Fendt cargo 4X75 voorlader. Zo kan de gemeente Emmen weer jaren vooruit.

0 reacties


Case International 844 XL Plus - 844xl Plus fronthef gezocht

Gezocht een fronthef voor op een Case international 844xl plus,

Ik heb een foto bij bijlage gezet wat voorn 1 ik zoek. Als iemand nog ergens weet waar er 1 tekoop is. Het merk van deze fronthef weet ik niet. Ik heb internet al afgezocht maar kan er niet wat vinden.

Mvg Christian

17 reacties


De Zocon Greencutter in actie

De Zocon Greencutter in actie De Zocon Greencutter verkleint alle soorten groenbemesters en gewasresten in slechts 1 werkgang. De grote diameter van de messenrol en het hoge eigen gewicht staan hiervoor garant. De 15 verwisselbare Hardox messen die in V-vorm zijn geplaatst snijden de groenbemester snel en moeiteloos kort. De capaciteit ligt erg hoog omdat er een werksnelheid haalbaar is tot wel 20 km/u. De Zocon Greencutter is ontworpen voor gebruik in de fronthef. In combinatie met een schijveneg of cultivator in de driepuntshef is het gelijktijdig inwerken in 1 werkgang mogelijk.…

0 reacties


Fendt 309 LSA - Past een fronthef van een 311?

Hallo,
Zoals de titel zegt vraag ik me af of de fronthef (origineel) die van een 311 lsa komt past op mijn 309 lsa of 108 ??
De fronthef komt van een trekker die afgebrand is, de verf is van de hef en staat dus roest van i de brand te zitten (staat2dehands te koop) kan dit kwaad voor de sterkte van de hef? De cilinders zullen wel nieuwe dichting kunen gebruiken, iemand een idee of hier nog aan te raken is en wat dit zo ongeveer zou kosten?
En wat is jullie idee wat zon hef in deze staat mag kosten? (Ik weet ook dat het is wt een gek ervoor heeft maar ik zou gaag weten hoe gek jullie zijn 😄 )

Alvast bedankt,
Groeten

16 reacties


Groenbemester maaien met Major HD909 weilandbloter

Groenbemester maaien met Major HD909 weilandbloter Voor een klant heeft John Pierik Verhuur onze Major HD909 weilandbloter verhuurt omdat hij percelen met volgegroeide groenbemester: - Japanse haver - Italiaanse raai  wilde gaan maaien, nu heeft John Pierik Verhuur de bloter in de fronthef gehangen (kan zowel in de achter- alsmede in de fronthef op 1000 T)om het gewas te maaien. In de hef hangt een klepelmaaier om het zwad kapot te maaien.

0 reacties


Uitleg over de Güttler Mediana en GreenMaster

Uitleg over de Güttler Mediana en GreenMaster Uitleg over de 3 meter Mediana prismawals en de GreenMaster waarin de Matador wals tijdens de Werktuigendagen Oudenaarde(B) die eind september werd gehouden.De Mediana kan worden gebruikt als naloper in de lift van de rotorkopeg , in de fronthef om bijv. een groenbemester te vernietigen of om een zaaibed te maken maar kan ook achter de trekker worden gebruikt. Datzelfde geldt voor de grotere Matador wals. Beide walsen worden toegepast in de GreenMaster graslandverzorgingsmachine. Desgewenst kan de wiedeg ook in de fronthef worden…

0 reacties

Fronthef video's