Tractor

Tractor agenda

Historische Oldtimerdag
Trekkertrek Best
Trekkertrek Best

Maak kans op een Volkswagen UP. Kom naar de Massey Ferguson Diamond Days.

Koopt u tijdens de MF Diamond Days een nieuwe MF landbouw tractor, verreiker, combine, ronde- of grootpakkenpers? Dan maakt u kans op een Volkswagen UP. Ook zijn er nog allerlei andere aantrekkelijke acties tijdens de MF Diamond Days. Reden genoeg om even langs te komen in Vredepeel!  mechangroep.nl/mfdd60/ Al 60 jaar staat Massey Ferguson klaar voor agrarische ondernemers, loonwerkers en gezinsleden. En dat viert MF! Tijdens de MF Diamond Days is iedereen welkom…

0 reacties


Hulpdiensten snellen naar ongeval met trekker, bij aankomst geloven ze hun ogen nauwelijksOriginele beschrijving

Zu einem kuriosen Unfall ist es auf einer österreichischen Landstraße gekommen. Ein Kleinwagen wurde von einem Traktor aufgespießt - anschließend kippte das ungewöhnliche Gespann um.

Het kwam tot een merkwaardig ongeluk op een Oostenrijkse snelweg. Een kleine auto werd gespietst door een tractor - en vervolgens kantelde het hele span.

3 reacties


Verbeteren kalverlevenDeze enquête is voor een onderzoek, waarbij we het kalverleven willen verbeteren.
Uw naam/ bedrijf worden niet gebruikt en zijn niet van belang.

1 reactie


DEUTZ FAHR Agro XXL 1630 Tractor / 8WD - 600 PK

Deze week is deze video geplaats op het internet en werden  fotos opgestuurd naar Trekkerweb al hoe wel van 2011 toch wel leuk om teplaatsen. En we zijn wel benieuwd waar is deze trekker gebleven ?

2 reacties


Bromfietser komt onder aanhanger van tractor, slachtoffer raakt zwaargewond

Een bromfietser is vrijdagmorgen onder de aanhanger van een tractor terechtgekomen. Dit gebeurde op de Diessenseweg in Hilvarenbeek. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

0 reacties


Bromfietser komt onder aanhanger van tractor terecht in Hilvarenbeek en raakt zwaargewondHILVARENBEEK - Een bromfietser is vanochtend op de Diessenseweg in Hilvarenbeek zwaargewond geraakt toen hij onder de aanhanger van een tractor terecht kwam. Het ongeval gebeurde rond 7.35 uur op de kruising met de Groenendaal. Hoe dat kon gebeuren

1 reactie


Een grote groep gebruikers bereiken met een nieuwe trekker reeks?

New Holland doet het door van dealer naar dealer te trekken! Van 5 tot 19 september 2018 trok de fabrikant met een New Holland karavaan over de Belgische en Luxemburgse wegen om de nieuwe T6 Dynamic Command met zijn revolutionaire superzuinige transmissie met dubbele koppeling voor te stellen aan de klant. Met ruim 3000 bezoekers en ongeveer 1000 testritten was de roadshow een groot succes. De klanten waren zeer positief over de avondshows, de catering, maar vooral over de T6 tractor met de nieuwe DCT transmissie. Er was heel veel belangstelling om te rijden…

0 reacties


CASE IH introduceert compacte 6-cilinder tractor met 150 pk

Een nieuwe, compacte 6-cilinder tractor met 150 pk, uitgerust met continu variabele transmissie, is met ingang van oktober 2018 leverbaar, wanneer de nieuwe 6-cilinder Maxxum 150 CVX met 145 pk wordt gentroduceerd en naast de beproefde 4-cilinder Maxxum CVX met 145 pk en kleinere Maxxum-modellen wordt aangeboden.

0 reacties


Wielrenner zwaargewond na aanrijding door tractor in Brabant

Bij een ernstig ongeval in Brabant is een wielrenner zwaargewond geraakt. Hij werd met nog een wielrenner aangereden door een tractor.

BOERDONK - Een groepje van ongeveer tien wielrenners is zondagochtend op de Akkerweg tussen Erp en Boerdonk op een tractor geklapt. Dat gebeurde rond acht uur in een flauwe bocht.

15 reacties


ROPA Keiler 2L met overlaadbunker nonstop rooien

De ROPA Keiler 2L is een 2-rijige getrokken aardappelrooier met 5,5 t overlaadbunker voor nonstop rooien. Naast nieuwe gedetailleerde oplossingen, heeft de Keiler 2L, net als de in de praktijk bewezen Keiler 2, een volledig hydraulische aandrijving voor een geoptimaliseerde reinigingsaanpassing. De Keiler 2L is onafhankelijk van het aftakastoerental en houdt dus alle reinigingseenheden op optimale snelheid. Dit resulteert in een verlaagd motortoerental van de tractor voor een trillingsarme en geluidsarme rooien met lager brandstofverbruik.

0 reacties


Ford F-MAX is International Truck of the Year 2019Originele beschrijving

F-MAX, the new tractor that Ford Trucks launched at the IAA Commercial Vehicles 2018, has won the “2019 International Truck of the Year”. The competition was adjudicated by a panel of independent judges, comprising leading specialised journalists from 23 European countries. The new Ford Trucks tractor F-MAX, which was launched at IAA Commercial Vehicles 2018 in Hanover, Germany, has won the “2019 International Truck of the Year” award. The prestigious award of the heavy commercial vehicles industry was presented by Gianenrico Griffini, chairman of the International Truck of the Year (IToY) jury, to Haydar Yenigün, Ford Otosan General Manager at

0 reacties


STEYR S-Brake: Patented trailer braking systems for better safety and stabilityOriginele beschrijving

STEYR 6185–6240 CVT is now available with the S–Brake option. Leading industry solution prevents ‘jack-knifing’ of the combination when decelerating via engine and gearbox. Low-cost additional safety sets  STEYR apart from the competition. Also available for other STEYR models in the future. The patented trailer braking system, STEYR S–Brake, which was launched at this year’s GaLaBau in Nuremburg, now provides more stability and safety on demand for the STEYR 6185 CVT, 6200 CVT, 6220 CVT and 6240 CVT models. Combinations of tractor and braked trailers can find themselves in critical situations during transport work on the roads as well as in the fields and

0 reacties


John Deere 6175R de ideale huwelijks trekker

Janny en Wolter Strijker zijn maandag getrouwd op een John Deere 6175R wie wil dat nou niet!. De speciale dank van Janny en Wolter Strijker gaat uit naar MTS Bouwhuis Ligtenberg voor het beschikbaar stellen van hun prachtige tractor. En namens Trekkerweb gefeliciteerd

2 reacties


Tractor vliegt bij arrestantencentrum Borne in de fik

BORNE - Aan de Hosbekkeweg in Borne is dinsdagmiddag een tractor in de fik gevlogen. Dat gebeurde ter hoogte van het Arrestantencentrum.

1 reactie


Persen & wikkelen van ontelbare materialen met de LT-Master van Göweil

Met de LT-Master biedt Göweil een unieke totaaloplossing, waarmee de meest uiteenlopende klein gehakselde materialen, zoals maïs, CCM, luzerne, suikerbietsnippers, graan, maar ook schaafspaanders of afval en nog veel meer tot perfect geperste en gewikkelde ronde balen worden verwerkt. Maar hoe werkt de LT-Master en vooral waarin zitten de voordelen ten opzichte van een traditionele pers-wikkelcombinatie? Voor de LT-Master is geen weg te ver – door het 80 km/uur onderstel zijn alle gebruikslocaties snel te bereiken, ongeacht of dat met de tractor of de vrachtwagen is. Bovendien is de…

0 reacties


Man komt onder tractor terecht op EK Tractorpulling, raakt gewond

ALPHEN - Op het EK Tractorpulling in Alphen is zondagmiddag een man onder een tractor terecht gekomen. Hij brak daarbij een ruggenwervel.

De tractor raakte uit balans en sloeg om de kop, omdat het voorste gedeelte in het zand vastzat. De bestuurder raakte hierbij gewond en brak een wervel in zijn rug. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder heeft in het ziekenhuis in Breda een korset aangemeten gekregen. Maandag hoort hij of hij geopereerd moet worden. Oscar deed met zijn Let's Try-machine mee in de klasse Mini Unlimited.

Het was voor het eerst dat het Europees kampioenschap in Alphen werd gehouden. Op het laatste moment kon het EK in Zweden niet doorgaan vanwege bosbranden. Volgens Angela werd Stichting Trekker Trek Alphen daarom op het laatste moment gevraagd om het te regelen.

15 reacties


Lijnbus volledig opengereten na botsing met tractor | NOS

In Kloosterhaar in Overijssel is vanochtend een tractor op een lijnbus gebotst. Het ongeluk gebeurde toen de bestuurder van het landbouwvoertuig de weg op wilde rijden bij een uitrit. Hij zag daarbij de lijnbus over het hoofd, meldt RTV Oost: rtvoost.nl/nieuws/298288/…

0 reacties


Tractor vliegt in brand (05-09-2018)

Lutten - Op de Dedemsvaartseweg Noord in Lutten (ov) is woensdag 05-09-2018 aan het einde van de middag een landbouwvoertuig in brand gevlogen. De bestuurder ontdekte het vuur toen hij rook de cabine zag binnenkomen en zette daarop het voertuig aan de kant.

Bericht zie: hardenberg.nu/nieuws/regio/…

Bericht & filmpje zie: rtvoost.nl/nieuws/298201/…

0 reacties


Vredestein Traxion Optimall demo

Aan de introductie van de Traxion Optimall zijn uitvoerige tests voorafgegaan door zowel Vredestein als het gerenommeerde instituut DLG, die de unieke prestaties van deze nieuwe VF-band bevestigden.De Traxion Optimall in het kort:• Nieuwe generatie VF-band met Vredestein F+-technologie• Laagste bandenspanning en grootste contactvlak in de sector• Ongeëvenaarde tractie, brandstofzuinigheid en productiviteit Uit de testresultaten van DLG bleek dat een tractor uitgerust met Vredestein Traxion Optimall tijdens grondbewerkingswerkzaamheden 5,5% minder wielslip…

0 reacties


Tractor moet zo snel mogelijk kenteken krijgen

Aan de verbetering van de veiligheid rond (land)-bouwverkeer wordt door de belanghebbenden hard gewerkt. Onder meer het T-rijbewijs is daar een resultaat van, reageert Arjan Breure.

Teleurgesteld en verdrietig ben ik na het lezen over voorbijdaverende landbouwvoertuigen in de column van Gerhard Hormann (RD 17-8). Door toedoen van zo’n column komt het imago van de sector op een laag niveau te staan en wordt het landbouwverkeer bijna niet meer geaccepteerd op de Nederlandse wegen.

41 reacties

Tractor video's