Tractor

Tractor agenda

Historische Oldtimerdag
Trekkertrek Best
Trekkertrek Best

Protestactie boze boeren bij Middelstum

MIDDELSTUM (ANP) - Op een weiland bij het Groningse Middelstum zijn tientallen boeren met hun tractor begonnen aan een protestactie. Middelstum ligt vlak bij het dorp Westerwijtwerd, waar het epicentrum van de aardbeving van afgelopen nacht lag.
Het bericht Protestactie boze boeren bij Middelstum verscheen eerst op Nieuws.nl.

0 reacties


Trekkertrek Fun&Power festival in Nieuw-Vennep

Op zaterdag 25 mei aanstaande organiseert het AJK Haarlemmermeer voor de 24e maal de Trekkertrek Nieuw-Vennep. Dit jaar is het evenement in een nieuw jasje gestoken, heeft het een nieuwe naam en vindt het plaats op een nieuwe locatie. Trekkertrek zoals u al jaren gewend bent, met vele deelnemers in verschillende klassen. Een klein percentage deelnemers haalt de ‘oldtimers’ van stal en herleeft de nostalgie van hun favoriete tractor waarmee de winst behaald moet worden. Meer informatie: www.ajkhaarlemmermeer.nl

0 reacties


Messen van tractor doorboren auto bij botsing, bestuurder (89) uit Dongen ernstig gewond naar het ziekenhuis

’S GRAVENMOER/DONGEN - Een auto is vrijdagavond tegen de messen van een machine achter een tractor gereden op de Waspikse Weg in ‘s Gravenmoer. De 89-jarige bestuurder uit Dongen raakte door het ongeluk zwaargewond en is met spoed in een ambulance op een brancard naar het ziekenhuis gebracht.

13 reacties


Terra SuikerTerrein Experience

Op vrijdag 24 mei vindt de eerste Terra SuikerTerrein Experience plaats. MBO-studenten organiseren een dag vol beleving en willen daarmee aan iedereen laten zien wat het SuikerTerrein te bieden heeft. Iedereen is van harte welkom van 12.00 tot 20.00 uur aan de Suikerlaan 51 in Groningen.  Er is van alles te zien, te doen en te beleven. Zo kunnen de bezoekers kijken naar de Terralympics, een wedstrijd waar de behendigheid van studenten wordt getest. Teams uit Groningen, Emmen en Meppel gaan de strijd aan op onderdelen als tractor rijden en hooibalen stapelen. Zij gebruiken hiervoor divers…

0 reacties


TYM Tractor komt met grote zitmaaier

0 reacties


Steyr expert CVT: nieuwe compacte premium tractor in de startblokken

Kenmerken en comfort van grote tractoren in een compact formaat / Vier modellen, Fase V-motor met HI-eSCR2 / Beproefde S-Control CVT-transmissie nu verkrijgbaar in 100 pk-serie / hoogperformant hydraulisch systeem van 110 l/min / Geïntegreerdhef vooraan/ Vooras- en cabinevering / De nieuwe STEYR Expert CVT is juist voorgesteld op een meeting in Saalfelden dichtbij Salzburg. De Indrukwekkende omgeving werd gekozen met een prachtig uitzicht voor de eerste openbare presentatie: met zijn vertrouwde STEYR Look richt de Expert CVT zich op klanten die een krachtige tractor nodig hebben in een…

19 reacties


Van alles mis met ‘gevaarlijke’ tractor in Nieuwleusen

Een bestuurder van een tractor is deze week in Nieuwleusen op de bon geslingerd. Daarnaast kreeg de man ook een reprimande voor drie andere overtredingen.

De verkeerspolitie stuitte op het landbouwvoertuig op de parallelweg van de N377 bij Nieuwleusen. De trommel kuilverdeler aan de voorkant van de tractor viel de verkeerspolitie gelijk op. De bestuurder kreeg een bon voor de scherpe delen die aanwezig waren. Bij een ongeluk zou dit namelijk tot zwaar letsel kunnen leiden. Het boetebedrag bedroeg 240 euro. Volgens de verkeerspolitie had de bestuurder de trommel kuilverdeler op een aanhanger moeten vervoeren.

Meer: destentor.nl/dalfsen/…

48 reacties


Dief vertrekt met tractor bij Van der Valk

Bij een hotel in Apeldoorn is maandag een tractor gestolen. Rond 07.00 uur is er iemand met het landbouwvoertuig vandoor gegaan. Dat meldt de politie.

0 reacties


Dit zijn de tien sterkste tractoren ter wereld

Een tractor was vroeger vaak een eencilinder hulpmiddel voor keuterboeren ter vervanging van het paard. Maar met het ontstaan van megaboerderijen groeide ook de omvang en het vermogen. Dit zijn de tien sterkste akkergiganten ter wereld.

12 reacties


Abemec levert vier Fendt-tractoren aan gemeente Tilburg

Onlangs heeft Abemec Gilze vier nieuwe Fendt-tractoren geleverd aan de afdeling sport van gemeente Tilburg. De trekkers worden ingezet bij het onderhoud van sportvelden en gladheidsbestrijding.  Het gaat om twee Fendt 310 profi-tractoren en twee maal een Fendt 207S met extra brede banden voor minder druk per cm2. Drie van de vier tractoren zijn uitgerust met een tractorbumper van tractorbumper.com en een tractor heeft een voorlader. Alle tractoren zijn aangepast aan de wensen van de klant en voorzien van diverse opties zoals camera en handsfree bellen.

6 reacties


Tractor rijdt door na aanrijding

BAAK - Op de rotonde Zutphen-Emmerikseweg met de L. Dolfingweg in Baak heeft afgelopen dinsdagochtend 9 april een aanrijding plaatsgevonden tussen een landbouwvoertuig en een personenauto. Het landbouwvoertuig is na de aanrijding doorgereden.

3 reacties


Man komt onder tractor bij Expo Assen en overlijdt

Treurig nieuws

Originele beschrijving

Assen – Een man is zaterdagavond overleden nadat hij onder een tractor terecht kwam bij de Expo (voormalige TT Hall) in Assen.

In de Expo is zaterdagavond het Indoor Tractorpulling bezig, waardoor er veel tractoren op het terrein rijden. Rond half tien kwam de melding binnen dat het slachtoffer net buiten de hal onder een tractor terecht was gekomen. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, waren snel ter plekke, maar hulp mocht niet meer baten. De man bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.

3 reacties


Jonge inbreker. Met tractorOriginele beschrijving

ALKMAAR - De politie heeft gisteren een 31-jarige man uit Schagen opgepakt, nadat hij in ongev

6 reacties


M.A.N.-Büssing onbekend/overig - Gezocht: Welk type tractor is dit

Wie kan mij vertellen welk type M.A.N. tractor dit is??

2 reacties


Financieel comfort speciaal voor landbouwbedrijven

 

 

De aankoop van een tractor is een aanzienlijke investering. Leasen of financieren? Case IH biedt u flexibele formules met scherpe ...

0 reacties


Buhler Industries gaat meer vermogen trekkers bouwen voor Kubota

Buhler Industries kondigt OEM-overeenkomst aan met Kubota Corporation.Buhler Industries Inc een toonaangevende fabrikant van machines met de merken Versatile en Farm King, is een original equipment manufacturer (OEM) is een overeenkomst aangegaan met Kubota Corporation om een nieuw trekkerplatform te ontwikkelen en te produceren in het middensegment van de vierwielaangedreven trekker range  Volgens de voorwaarden van deze langetermijnovereenkomst zal Buhler Industries deze tractor produceren in de fabriek in Winnipeg, Manitoba. Dit zal de totale productie in de Versatile-faciliteit op…

0 reacties


Boer Hermus uit Den Hoek exotische publiekstrekker in Amsterdamse klimaatmars

AMSTERDAM/ZEVENBERGSCHEN HOEK - Met zijn trekker en platte kar tussen de medebetogers in de klimaatmars door Amsterdam heeft landbouwer Piet Hermus uit Zevenbergschen Hoek zich zondag ontpopt tot een exotische attractie. ,,Maar wel met goede gesprekken op de wagen en langs de route. Boeren, burgers en buitenlui moeten samen het tij keren. Doorsnurken is geen optie.”

Hermus was zaterdag vanuit Den Hoek vertrokken met zijn tractor, 140 kilometer binnendoor richting hoofdstad, navigerend op zijn gsm. ,,Ik mocht overnachten bij een melkveehouder in Weesp, zondagmorgen reed ik Amsterdam al in toen de stad nog niet wakker was.”

1 reactie


Regen geen spelbreker bij klimaatmars

Van prinses Irene tot Georgina Verbaan en van D66-er Rob Jetten tot boer Piet Hermus die met de tractor kwam. En grootouders en hun kleinkinderen. Amsterdam liep vandaag vol met zeker 35.000 deelnemers aan de landelijke Klimaatmars. De organisatoren houden het op 40.000 deelnemers, die de regen trotseerden.

0 reacties


In de Hot tub met Valtra

Bij aankoop van een nieuwe Valtra uit voorraad vóór 15 april 2019, ontvangt u bij aflevering van de tractor een waardecheque. De waardecheque wordt via uw Valtra dealer verstrekt door importeur Mechan Groep B.V. te Achterveld. Op de cheque staat het serienummer van uw nieuwe Valtra tractor vermeld.  Deze waardecheque kunt u tot uiterlijk 1 september 2019 verzilveren bij Ticra Buitenleven te Dronten. De cheque kan alleen bij Ticra worden ingewisseld voor een hot tub met een maximale prijs van € 3.025,- (inclusief btw) en kan niet worden ingewisseld voor contanten. Het…

0 reacties


Aanbouwframe met Crushboard of tractor sporenwissers voor Catros Special of CatrosXL

Voor de starre compact schijveneggen Catros Special en CatrosXL in de werkbreedtes 3 m, 3,50 m en 4,00 m biedt Amazone nu een optioneel frontframe met ...

0 reacties

Tractor video's