Werk

Veehouders maken werk van brandveiligere veestallen

Stalbranden veroorzaken enorm veel leed voor dieren, boeren en omwonenden. Varkens- en pluimveehouders nemen daarom extra maatregelen om hun stallen brandveiliger te maken. Daarnaast starten LTO Nederland en POV een voorlichtingscampagne.

0 reacties


Veehouders maken werk van brandveiligere stallen

Varkens- en pluimveehouders nemen extra maatregelen om hun stallen brandveiliger te maken. LTO Nederland start een voorlichtingscampagne om ze daarbij te ondersteunen.

0 reacties


Veehouders maken werk van brandveiligere veestallen

Varkens- en pluimveehouders nemen extra maatregelen om hun stallen brandveiliger te maken. LTO Nederland start een voorlichtingscampagne om ze daarbij te ondersteunen.

0 reacties


Helmond investeert miljoenen in voedingsindustrie

Helmond wil werk gaan maken van de voedingsmiddelenindustrie in de stad, schrijft het Eindhovens Dagblad. De stad wil miljoenen euro’s investeren in onder andere het Food Tech Park.

0 reacties


Video: 18 rijen bieten rooien met 3 Ropa Tigers

Deze drie bietenrooiers rooien samen achttien rijen tegelijk, dan schiet het werk wel op. Aan het werk zijn een Ropa Tiger 4, Tiger 5 en een Tiger 6.

0 reacties


Grote twijfels over het Grote Nationale Debat in Frankrijk, risico op aftreden president

Vanaf 15 januari aanstaande tot 1 maart organiseert de Franse regering een groot nationaal debat over wat de bevolking wil. Dit Grand débat national zal plaatsvinden in wijken, gemeentehuizen en op het werk. De grote vraag is echter waar het over zal en mag gaan en hoe de bevolking het zal ervaren, schrijven diverse Franse media.

0 reacties


‘Handig en effectief: vaccineren via drinkwater en brij’

Biggen of vleesvarkens vaccineren tegen PIA (Ileitis) kan heel goed via het drinkwater, lange trog of brijvoer. Groot voordeel van deze methodes van toedienen van het vaccin direct terecht komt waar het zijn werk moet doen: in de darm.

0 reacties


Bouwvakker in Zuidoost gewond na val met graafmachine

Een bouwvakker in Zuidoost is maandagochtend zwaargewond geraakt, nadat hij met een graafmachine van een verdieping naar beneden is gevallen. Het ongeluk gebeurde rond half 9 op de Bijlmerdreef. Volgens de inspectie SZW is het slachtoffer met de machine van een hoogte van zeven meter naar beneden gevallen toen hij aan het werk was. Er kwamen veel hulpdiensten op het ongeluk af, waaronder een traum

3 reacties


Leef de Joskin productie tijdens de Joskin prodays 2019

Voor het 18de achtereenvolgende jaar opent de JOSKIN Groep de deuren van zijn vestiging van Soumagne aan alle mensen die geïnteresseerd zijn door de landbouw en de landbouwmachines.Van 3 t/m 7 januarizullen alle JOSKIN teams u ontvangen van 9 t/m 17 uur in een zowel professionele als vrolijke sfeer. Door de JOSKIN fabriek te bezoeken, kunt u het werk van productiewerktuigen die aan de spits van de technologie staan van dicht bij bekijken, zoals 3D snijlasers, geautomatiseerde lasrobots, draaibanken met digitale…

0 reacties


Loonbedrijf harkt strand Terschelling schoon

Twee trekkers met harken, drie shovels, twee kranen, drie kiepers en tien containers komen er aan te pas om het strand van Terschelling schoon te maken nadat een containerschip op de Noordzee zijn lading verloor. Loonbedrijf Trip-Hek in Formerum is sinds woensdagmorgen met tien man personeel in touw.Ik kreeg rond 6.30 uur een telefoontje dat de containers aanspoelden. We hadden nog vakantie, maar we zijn meteen met groot materieel uitgereden. Ik heb nog een boer benaderd met een trekker en hark die ook voor ons rijdt. We hebben gisteren tot 18 uur doorgewerkt, daarna was het hoog water. Dat kun je niks meer', geeft Henk Trip aan van het loonbedrijf.

Het loonbedrijf is op dit moment het aanspreekpunt om de rotzooi bij elkaar te rapen. 'We hebben inmiddels heel wat kussentjes, Ikea-dozen lampen en My Little Pony's verzameld', laat de loonwerker weten terwijl hij het ene na het andere telefoontje pleegt.

Piepschuim
De spullen liggen over 30 kilometer strand verspreid. Trip verwacht nog wel een aantal dagen werk te hebben. 'Met name het piepschuim is over de duinen gewaaid, dat wordt vermoedelijk handwerk om dat bij elkaar te rapen.'

Het is niet de eerste keer dat het loonbedrijf het strand schoonharkt. Het bedrijf kwam ook in actie toen er bananen en stoelen waren aangespoeld. 'We voelen ons verplicht om het strand schoon te houden. Het is ons eiland en onze leefomgeving', verklaart Trip.

Burgemeester Bert Wassink van gemeente Terschelling waardeert de actie van het loonbedrijf. Hij plaatste de foto van de trekker met hark op twitter. 'Met groot materieel gaat het gelukkig rap de goede kant op', meldde hij donderdagmiddag via het social media-kanaal.

17 reacties


'Ik zal betrokken en duidelijk zijn'

Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) schrijft in haar nieuwjaarsboodschap veel waardering uit voor het werk van boeren, tuinders en vissers. In de transitie naar kringlooplandbouw belooft Schouten betrokkenheid en duidelijkheid.

0 reacties


Trekkerweb sluit 2018 af, hier het vierde deel van de terugblik

Iedereen de beste wensen voor het nieuwe Jaar 2019! Heeft u foto's van winterwerkzaamheden? Blijf ze sturen. Foto's van loonbedrijf in beeld, shows, demo's, uit de oude doos, nieuwe producten aan 't werk, grondverzet, etc., allemaal welkom. Ook met je foto's/ video op Trekkerweb? Stuur je foto's naar foto@trekkerweb.nl   Video's of grote bestanden versturen? Gebruik trekkerweb.wetransfer.com/ Volg Trekkerweb op Twitter

0 reacties


Trekkerweb sluit 2018 af, hier het derde deel van de terugblik

Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar 2019! Heeft u foto's van winterwerkzaamheden? Blijf ze sturen. Foto's van loonbedrijf in beeld, shows, demo's, uit de oude doos, nieuwe producten aan 't werk, grondverzet, etc., allemaal welkom. Ook met je foto's/ video op Trekkerweb? Stuur je foto's naar foto@trekkerweb.nl   Video's of grote bestanden versturen? Gebruik trekkerweb.wetransfer.com/ Volg Trekkerweb op Twitter

0 reacties


Trekkerweb sluit 2018 af, hier het tweede deel van de terugblik

Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar 2019! Heeft u foto's van winterwerkzaamheden? Blijf ze sturen. Foto's van loonbedrijf in beeld, shows, demo's, uit de oude doos, nieuwe producten aan 't werk, grondverzet, etc., allemaal welkom. Ook met je foto's/ video op Trekkerweb? Stuur je foto's naar foto@trekkerweb.nl   Video's of grote bestanden versturen? Gebruik trekkerweb.wetransfer.com/ Volg Trekkerweb op Twitter 

0 reacties


Trekkerweb sluit 2018 af, hier het eerste deel van de terugblik

Trekkerweb sluit 2018 af, hier het eerste deel van de terugblik, met dank aan alle inzenders!  Iedereen de beste wensen voor het nieuwe Jaar 2019. Heeft u foto's van winterwerkzaamheden? Blijf ze sturen. Foto's van loonbedrijf in beeld, shows, demo's, uit de oude doos, nieuwe producten aan 't werk, grondverzet, etc., allemaal welkom. Ook met je foto's/ video op Trekkerweb? Stuur je foto's naar foto@trekkerweb.nl   Video's of grote bestanden versturen? Gebruik trekkerweb.wetransfer.com/ Volg…

0 reacties


Bos Agra-Service BV met de Ag-Chem Big A 4500 aan het Betacal spuiten

Heeft u foto's van winterwerkzaamheden? Blijf ze sturen. Foto's van loonbedrijf in beeld, shows, demo's, uit de oude doos, nieuwe producten aan 't werk, grondverzet, etc., allemaal welkom. Ook met je foto's/ video  op Trekkerweb? Stuur je foto's naar foto@trekkerweb.nl   Video's of grote bestanden versturen? Gebruik trekkerweb.wetransfer.com/ Volg Trekkerweb op Twitter  klik hier  Twitter…

0 reacties


'Afspraken over minder zout, vet en suiker in voedsel'

Fabrikanten en supermarkten maken in 2019 nog meer werk van het meest populaire goede voornemen van de Nederlander: gezonder eten.

0 reacties


December: werk op het land en in de schuur

Er hoefden in december niet meer veel werkzaamheden op het land te worden uitgevoerd, wel werden de laatste suikerbieten rooien en was er tijd voor de grondbewerking. Ook in de schuur, bijvoorbeeld bij dealers, is er wat te beleven.

0 reacties


Trekkerweb wenst u fijne feestdagen.

Trekkerweb wenst u fijne feestdagen. Ook tijdens de feestdagen gaan wij gewoon door met elke dag nieuws! Dus heeft u foto's van winterwerkzaamheden? Blijf ze sturen. Foto's van loonbedrijf in beeld, shows, demo's, uit de oude doos, nieuwe producten aan 't werk, grondverzet, etc., allemaal welkom. Ook met je foto's/ video  op Trekkerweb? Stuur je foto's naar foto@trekkerweb.nl   Video's of grote bestanden versturen? Gebruik trekkerweb.wetransfer.com/ Volg…

0 reacties


Al klaar voor de btw-verhoging? Vier handige tips ter voorbereiding

De meeste ondernemers (79%) zijn op de hoogte van de btw-verhoging die geldt vanaf 1 januari 2019. Toch is er voor meer dan de helft (53%) nog werk aan de winkel, zo blijkt uit onderzoek van de Belastingdienst van eind november.

0 reacties

Werk video's