Ursus 1604 in het zware werk op Ameland. Foto is geplaatst door Bunic000 op 13-11-2006 om 20:10:25, met 19 reacties.

Ursus 1604

Bunic000
Ursus 1604 in het zware werk op Ameland

Reacties

TractorpullingFAN
Stoer ding wij hadde eerder n 316 ofzoiets veel geweld voor weinig geld 😉
Bunic000
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Ursus 1604 naar Ursus 1604
FENDTfarmer
Ikzie geen foto
Bunic000
Druk op Bunic000
Bunic000
Er gaat wat mis ik heb wat verkeerd gedaan geloof ik
josje
Ik zie ook niks
timmert
Dikke ursus,
Yannickskee
Mooie ursus,
mantagek
Gave trekkers die ursussen schakelen zonder te koppelen en oer sterk heb verscheidene jaren met ursus en zetor gereden waar ik werkte hadden ze een bison met krachtcode ging ie van 100 pk naar 145 pk en de uitlaat was een roestvrij stalen pijp uit een melk fabriek donders veel lawaai
valmet8400power
Machtige trekker
SJB533
Ik, SJB533 en DOLMAR hebben dit object verplaatst van Tractoren Ursus Bison naar Tractoren Ursus Bison 1604 (Ploegen / Eggen)
Zetor-Musil
Is geen bison
wouter_
Ik, Zetor-Musil en Husqvarna hebben dit object verplaatst van Tractoren Ursus Bison 1604 (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Ursus 1604 (Ploegen / Eggen)
boerekebart
Had ik maar zo'n ursus 😞
ursus
Zal ook eens zeggen, dat dit helemaal geen ursus is!
Dit is opzich de zelfde trekker, maar een zetor crystal 16045
Is aan de deuren te zien
Ursus draait de deur naar spatbord dus naar achteren, zetor naar voren richting voorwielen
richard-bunicich
Hallo @ursus, helaas moet ik jou bevindingen ontkrachten. Ik heb deze trekker gekocht van een bedrijf die de originele uitstraling niet zo belangrijk vond. Groter banden (38 inch) achter ipv 34 inch een extra tandwiel op de stuurstang lassen voor......?? Weet ik niet. Zo hebben ze ook nieuwe scharnieren op de deuren gelast ook daar zullen ze wel een goede praktische reden voor heben gehad. Ik heb een aantal jaren geleden een bezoek mogen brengen aan de ursus fabriek (toen nog in warschau ) en daar vertelde ze mij dat dit type (aan de hand van motor nummers) bij deze fabriek gemaakt moet zijn. Later zijn wij doorgereden naar Tsjechië om daar in de zetor fabriek een kijkje te nemen (een aanrader). Maar er zijn meer verschillen dan alleen een deur die een andere kant op draait.
ursus
@richard-bunicich ja klopt zijn meer verschillen,maar dit is 1 die opvalt

Oké, maar dat is ook mogelijk.
ik heb zelf al eens een zetor de ursus looks gegeven

Heb je ook foto's of een film hoe die er nu bij Staat?.??
bunicich
Hallo ursus, nou dat is even een dingetje.......er is nog niet veel veranderd ik heb nu alleen andere banden gekocht al het andere moet nog. Ik heb een drukke baan en heb niet veel tijd voor de trekker, wat ik natuurlijk erg jammer vind, het kan nog wel even duren voor ik hem weer volledig origineel heb. Als hij klaar is zet ik wel wat foto's op deze site. Maar wat ik zeg dat gaat wel even duren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus 1604 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!