Foto van een Schaffer 336, bezig met gras schudden.. Foto is geplaatst door huub op 19-02-2008 om 20:16:25, met 14 reacties.

Schaffer 336

huub
Foto van een Schaffer 336, bezig met gras schudden.

Reacties

me
Zoow die mag ook voor de schoonmaakbeurt doorgaan 😃 .. wat is dat voor ding snelkoppeling van schaffer aan eene kant andere kant vlakke plaat met een stevige haak die je onder de pin van topstang van machine schuift en zo van alles kan verplaatsen ?
grondverzetter
Dat ding had allang schoon moeten geweest zijn, en een beste smeerbeurt hebben gehad, en onderdak gestald moeten zijn
huub
Goed gezien, en voor de balenklem hebben een soort van U ijzers met ogen er aan, die schuif je aan de onder kant over die plaat en de pinnen waar normaal de kogels aan zitten gaan dan door die ogen..
huub
Constructie van onze dealer..
huub
En de schudder wordt waarschijnlijk in geruild, tja, je weet hoe dat gaat, geen tijd om schoon te maken, en staat ie de hele winter dr zo bij..
grondverzetter
Geen tijd? dat zeggen nou altijd die veeboeren. ze hebben wel tijd, maar stellen geen prioriteit ! ,, en zou je es een foto willen maken van die constructie waar je nou over zat te vertellen ?
huub
"grondverzetter" ik weet niet wat jij doet? van 7 tot 4 zandrijden? als je met 1,2 VAK 100 koeien en bijbehorend jongvee moet verzorgen heb je GEEN tijd..
huub
Ik zal ff foto maken, hij zit nog aan de shovel..meteen ff sjekkie dreejen.. 😃
grondverzetter
1,2 ? en nee haha ben ik even blij.. ga geen zandrijden 😛 ik heb een student 😉
grondverzetter
Ben een student 😛
huub
Mooi, wat studeer je?
Deutz-Agrotron
Hoe die in zo weinig mogelijk tijd zo veel mogelijk bier ken drinken.
huub
Toevallig..ik ben ook met die studie bezig..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 336 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!