de polaris quad 330 cc gaat maar 100 vink maar weer een beetje jmma. Foto is geplaatst door boer op 08-11-2006 om 20:30:07, met 13 reacties.

QUAD POLARIS

boer
De polaris quad 330 cc gaat maar 100 vink maar weer een beetje jmma

Reacties

boer
Hij moet nu weer voor de 2de keer gemaakt worden die aandrijf as piep en das teken dat hij binne 3 maande in mekaar loopt
me
Klote merk polaris!.... wij hebben vet veel quads gehad... kawasaki en Yamaha zijn goed...! wij hebben nu een grizzly uit 2004 660 cc!
boer
Honda quad zijn nog het beste
boer
Yamaha zijn ook de grootste klote dingen
Nick
Jamaha
is de beste man
met kawasaki
me
Jonge je hebt een quad gehad.. wij hier thuis 7..>!we hebben er veel ervaring mee... ik kan je verzekeren... yamaha heeft het best rij kwaliteit...meest comfort en is robuust gebouwt en erg vasthoudend en een gigantische koppelstijging! honda niet!
boer
Wij kenne iemand die heeft een handelsbedrijf en die hebben 7 quads maar hondaas blijven het langst uit houden
me
Oke.. bij ons niet... trekhaken braken af en zaten niet aan het cassis maar aan de ass.... echt slecht.... en ik vindt ze ook niet mooi met yamaha hebben we nu echt goeie schik rijd mooi en brengt goed veel vermogen!
me
Foto staat erop... ik beweer nog steeds dat yamaha robuster is... tevens verkoper ook... en wij zelf hebben er 7 gehad... 2 honda's ... gauw eruit!... 3 kawasaki's dit is onze 2 yamaha... yamaha en kawasaki houden het langste vol... zonder een enkel probleem!!... we hebben ze allemaal +/- 300cc gehad... dit is een van onze grotere ....
FENDTfarmer
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Onbekend foto - - naar QUAD POLARIS
paul
Foto is verplaatst van naar QUAD - POLARIS, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.
greenboy
Jamaha en honda goed polaris nooit kopen polaris sneeuwscooter kopen goed

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de QUAD POLARIS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!