16/11: De nieuwe Gehl AL 650, samen met een handje vol broertjes klaar voor de rit naar een show in Coevorden.

Gehl AL 650

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
16/11: De nieuwe Gehl AL 650, samen met een handje vol broertjes klaar voor de rit naar een show in Coevorden.

Reacties

HJ_
Heb je de nieuwsten nog niet met die uitschuifbare giek?
JD6930
@HJ_

Heb daar niks meer over gehoord. Er zou wel ook een telescoop variant komen is mij begin dit jaar verteld maar niks meer over gehoord dus hoever het daarmee staat? Staan volgens mij ook nog niet op de sites van Mustang/Gehl dus zal nog wel in de ontwikkelingsfase zitten. 😉
JD6930
@HJ_

Bij verder onderzoek kwam ik dit prototype tegen op Gehls Facebook pagina:

(klik om te vergroten)

HJ_
@JD6930 ja stond ook op de eurotier mooiee machine wel
JD6930
@HJ_

Foto is van de Eurotier. Mooie machientjes inderdaad. Ben benieuwd wanneer ze op de markt komen/in productie gaan. De gewone zijn sinds juli in productie als ik het goed heb. De ATH stonden nog proto's van de fabrikant maar nu zijn het gewoon eigen shovels uit de serieproductie. Zou mij niet verbazen als de telescoopvariant begin volgend jaar ook een keer op een Nederlandse beurs staat en ook volgend jaar juli in productie gaat. De gewone zijn ook vorig jaar pas op de Agritechnica gepresenteerd dus rond dezelfde tijd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Gehl AL 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!