Foto van een Doosan DX140W , even een saai moment. Vast houden van de pijp.. Foto is geplaatst door mklok op 25-11-2016 om 19:09:25, met 6 reacties.

Doosan DX140W

mklok
Foto van een Doosan DX140W , even een saai moment. Vast houden van de pijp.

Reacties

+4
Albert Peters
Allermooiste werk zoals alles in het grotere leiding werk Je weet wanneer je begint maar bijna nooit wanneer je weer naar huis kan.
Jammer dat ik er te oud voor ben
Ben nu 69 en dan is 4 uur smiddags lang genoeg
+3
mklok
@Albert Peters beetje genieten van het leven is ook leuk, laat het werken maar aan de jongeren over.
a3vandiejen
@Albert Peters U heeft uw sporen al verdiend. Het is net wat @mklok zegt.
+3
wim-same
@Albert Peters Stalen leidingwerk is het mooiste werk in de infrastructuur.
Het grote werk hoeft van mij ook niet meer, al was dat wel heel leuk, maar je weet nooit wanneer je naar huis kunt, en ook niet waar je werkt. soms heel ver weg. Ik doe het nu wat rustiger aan in de stalen stadsverwarming en de huisaansluitingen met een paar mini- midi kranen. bevalt mij heel goed, in werk van 7 - 4 uur redelijk dicht in de buurt. af en toe ook wat transportwerk op deze klus erbij, en thuis een hobby boerderij ( vleesvee, met de nodige landbouwwerkzaamheden )
mklok
@wim-same Dan heb je het goed voor elkaar, geniet ervan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doosan DX140W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!