Foto van een Fendt 106 S andere achterbandjes. Foto is geplaatst door SjoerdHylke op 27-11-2016 om 20:56:19, met 18 reacties.

Fendt 106 S

SjoerdHylke
Foto van een Fendt 106 S andere achterbandjes

Reacties

basia
Zo ..... dat doen we gelijk ook goed !
arjanvw
Wat heb je er nu onder gekregen? 480?
SjoerdHylke
@arjanvw 600/65/r34
arjanvw
@SjoerdHylke dat helpt! 👍
SjoerdHylke
@arjanvw Als ie goed was wel, maar de hydrauliekpomp doet raar.
arjanvw
@SjoerdHylke tijd voor een nieuwe pomp?
SjoerdHylke
@arjanvw hij pompt volgens mij ook olie de achterbrug in, maar heb zelf nog niet zoveel verstand van fendt.
arjanvw
@SjoerdHylke weet niet hoe het bij een 100 serie zit, maar wij hebben dat ook een keer gehad met 306, die pompte ook olie in de achterbrug en de reparatie bleek maar een kleinigheidje... al deed de pomp toen niet raar.
+2
SjoerdHylke
@arjanvw Ik weet het ook niet, maar zal er maar eens iemand met wat meer fendt kennis dan ikzelf bij roepen. Via internet gaat soms wat lastig 😉
farmer103
@SjoerdHylke onder/voor de zitting zit een plaatje met een plugje er in als je die los draait en de hef met de hand op tilt en dan laat vallen komt de zuiger er uit en daar zit een o-ring omheen waarschijnlijk is die kapot! (plat of gescheurd)
farmer103
tractorfan.nl/picture/977265/… bij deze foto kijk je er tegenaan
dat klepje met die 4 bouten en dat uitstekende plugje
SjoerdHylke
@farmer103 het was niet de pomp, er trilt onder het stuur iets. Dit wordt versterkt doormiddel van het plaatwerk qua geluid. Wat het precies is, weet ik niet. Het is een jankend geluid wat onder het stuur vandaan komt.
farmer103
@SjoerdHylke oke, omdat je zei dat hij olie in de achterbrug pompte en dat heb ik ook gehad met mijn fendt. waar dat trillen vandaan moet komen zou ik niet weten..
SjoerdHylke
@farmer103 aha, en hoe ben je erachter gekomen waar die olie vandaan kwam?
+1
marc102
@SjoerdHylke tractorfan.nl/picture/857046/… Dan moet je deze keering vervangen dan kan er geen hydauliek olie meer in de achterbrug komen 😉
SjoerdHylke
@marc102 zal eens kijken!👍
+1
farmer103
@marc102 ja klopt! dat heb ik ook gedaan en nu is hij weer dicht!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!