Same Laser 110 met DEWA silagewagen.Filmpje? -> https://www.tractorfan.nl/movie/46459/. Foto is geplaatst door Mick Jaguar op 01-12-2016 om 19:13:14, met 8 reacties.

Same Laser 110

Mick Jaguar
Same Laser 110 met DEWA silagewagen.

Filmpje? -> tractorfan.nl/movie/46459/

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooie combi.
+1
mklok
Bij de buren zie je veel meer van deze youngtimers. Bij ons zijn ze van het toneel verdwenen. Mooi om te zien.
+1
wim-same
@mklok Ja jammer Marco, Ik heb zelf ook wel een Rubin 135 en een Laser 90 gehad. Nu doe ik bijna geen boeren loonwerk meer, en heb ik ook alleen maar Same oldtimers.
mklok
@wim-same Zuinig zijn op je same's worden wel bijzonder. De rubin is geloof ik al een samenwerking met deutz gezien de cabine. Zaten in de laser water of luchtgekoelde motoren? Kan me nog een advertentie herinneren met evert van Bentum , die had toen ook zo'n same gekocht.
+1
wim-same
@mklok De Rubin is nog wel 100 % SAME, De cabine is al wel het zelfde als van Deutz-Fahr, al is hij van binnen wel anders. Motor, versnellingsbak en vooras zijn allemaal Same.
Ik had een Laser 90. deze had een 4 cilinder turbo luchtgekoelde P- Motor, dezelfde als in zijn voorganger, de Leopard 90. De hele Laser serie hadden nog de motoren van de voorgaande serie, en de grootste toen, de Galaxy 170 had dezelfde motor als de Hercules 160, een 6 cilinder turbo interkoeling luchtgekoelde P - motor.
Evert van Bentum had inderdaad toen wel een Same, maar of dit een Laser of een Explorer was weet ik niet meer.
+2
Mick Jaguar
@wim-same Leuk zo een woordje technische uitleg, zelf ken ik er te weinig van. Bedankt 😄
poech prut
@wim-same
Ook evert van bentum tevree
Met SAME

Haha kan hem nog herinneren van onze inmiddels ingeruilde centauro 70 export

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Laser 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!