29/10: Het was een mooie najaars zaterdagmiddag in Diessen, de laatste snede van 2016 was gemaaid, geschud en deels geharkt( opgedijkt), Joop Bosmans kwam zelf het harkwerk afmaken met z'n John Deere

John Deere 7710

JD6930
29/10: Het was een mooie najaars zaterdagmiddag in Diessen, de laatste snede van 2016 was gemaaid, geschud en deels geharkt( opgedijkt), Joop Bosmans kwam zelf het harkwerk afmaken met z'n John Deere 7710 met Kuhn ??? 4 elementshark waarna z'n knechten het klusje afmaakte door het gras te hakselen er weer een mooie kuil van te maken.

Reacties

Jasperfendt
Voorgeweid perceel?
JD6930
@Jasperfendt

Nope. Geen koe op gestaan of bedoel je dat niet.

Wel mooi lang perceel. Niet super breed maar wel lang. Geloof iets van 5 of 6 hectare. Volgend jaar gaat het helaas weer weg. Nu drie jaar gras gehad daar denk, eerste jaar half mais half gras. Grond is van een akkerbouwer uit de buurt en ligt mooi achter onze huiskavel. Volgend jaar zal er wel weer een ander perceel gerolen worden denk. Volgens mij komen op bovenstaand perceel volgend jaar bieten( erlangs stonden nu ook bieten van hem).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7710 en hebben de trefwoorden poseren , john deere , dikke beer en Dikke Amerikaan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!