Foto van een Case Poclain 788 (graafmachine)met een Ford 8340. Foto is geplaatst door mklok op 09-12-2016 om 21:22:19, met 11 reacties.

Case Poclain 788

mklok
Foto van een Case Poclain 788 (graafmachine)met een Ford 8340

Reacties

a3vandiejen
Mooi plaatje van de werkzaam heden.
mklok
@a3vandiejen was een groot werk, heb meer van deze foto's,enkel allemaal kranen dat hoort hier niet echt thuis. Hier stond toevallig een Ford bij.
+1
a3vandiejen
@mklok zo af en toe kan het wel haha.
wim-same
@mklok filmpje kijken, stempel in je paspoort, helm op veiligheidsbril op, en vooral veel roken op het terrein, dan ben je hier gauw klaar.
mklok
@wim-same Dat heb je goed, vlamvertragende kleding . Vroeger kon je iedere minuut roken. Het zijn nu vastgestelde tijden. En tegenwoordig is het een halve dag cursus en krijg je 4 stempels in je paspoort.
SJB533
Zie je niet veel!
mklok
@SJB533 De Case 788?
SJB533
mklok
@SJB533 Je moest ermee leren omgaan , maar als je het gevoel te pakken had dan draaide het als een speer. De kraan had een bepaald karakter met de bediening. Een nadeel : het rijdt niet harder dan 20 KM per uur.
SJB533
@mklok
Ik heb geen idee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case Poclain 788 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!