Foto van een John Deere 8600. Foto is geplaatst door caseboy op 12-12-2016 om 20:05:46, met 8 reacties.

John Deere 8600

caseboy
Foto van een John Deere 8600

Reacties

catfan55
Ideal custom farming?
caseboy
catfan55
Hoe doet die 8600 het @caseboy ? Op Facebook gaan de wildste verhalen rond over die hakselaars maar geloof dat dat wel met een korreltje zout te nemen is. Ben er zelf wel van onder de indruk, hakselaar ziet er goed doordacht uit in mijn ogen (als Claas man 😉 )
caseboy
@catfan55 opzig doet hij t niet slecht, maar in de mais kan je net geen hele dag rondkomen met een tank en ze hebben al wat gesukkel gehad met de pickup bek maar met de stenen daar heeft die het ook wel zwaar te verduren en door de stenen zijn de messen ook al helemaal aan gort natuurlijk
catfan55
@caseboy zit er geen rockstopper op die Deere's?? onze claasen pakken 99% er uit met de rock stopper. gebeurd eigenlijk zelden dat er een steen door de messen gaat.

We kunnen net wel / net niet een dag op een tank doen, afhankelijk van hoe lang de dag is natuurlijk. 13/14 uur kan net, daarna moet er getankt worden
caseboy
@catfan55 ja er zit wel een metaal en stenendetector op maar er gaan nog wel een hele kleine steentjes doorheen
catfan55
@caseboy oke, heb er eigenlijk nooit stenen door die de messen echt beschadigen, niks wat je er niet uit kan slijpen in ieder geval.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!