Foto van een Lanz Bulldog D 8531 , Great Dorset steam fair 2016. Foto is geplaatst door oldtimergek op 18-12-2016 om 13:52:23, met 7 reacties.

Lanz Bulldog D 8531

16.973 foto's van @oldtimergek

oldtimergek
Foto van een Lanz Bulldog D 8531 , Great Dorset steam fair 2016

Reacties

Florian
Mooi Bulldog! 😄
+1
Kramer U800
Deze is van een Limburger! En bekende van mij! 😀
Zei zijn (de Fordson en de Lanz Bulldog) toen met elkaar van Nederland naar Engeland op de tractor gereden!
stijn-de-bock
@Kramer U800 toen ik er was ben ik er ook meerdere Nederlanders tegengekomen met hun voertuig.meestal wel oldtimervrachtwagens of auto's.
+1
Kramer U800
@stijn-de-bock Dat klopt ja! Er zijn altijd een heel hoop Nederlanders te vinden! Vorig jaar zaten we pizza in de avond te eten en toen zaten er 2 mensen uit de Drachtse Companie naast ons 😀
oldtimergek
@Kramer U800 heb er een verslag van gezien. Is volgens mij op trailer weer naar nederland gegaan.
+1
Kramer U800
@oldtimergek Dat klopt ja, omdat het zo vermoeiend en zwaar was met de Bulldog had de eigenaar besloten om ingehaald te worden, hij is toen bij Dover afgezet en vanaf Calais naar huis gereden. De man met de Fordson is wel op eigen houtje naar huis gereden vanuit Engeland! Respect hoor! Het hele reisverslag werd bijgehouden en staat als het goed is nog op internet. pindat.com/reis/dagboek/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lanz Bulldog D 8531 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!