De allereerste Hesston Field Queen 7655 in België ! Nestor Van Holderbeke was duidelijk een goede klant bij Max Buyck te Anzegem. Naast merken zoals Lely, Schlüter en Leyland verkocht Buyck ook nog

Hesston Field Queen 7655

MMaarten
De allereerste Hesston Field Queen 7655 in België !

Nestor Van Holderbeke was duidelijk een goede klant bij Max Buyck te Anzegem. Naast merken zoals Lely, Schlüter en Leyland verkocht Buyck ook nog Field Queen hakselaars.
Maar de allereerste Hesston Field Queen 7655 van België mocht hij verkopen aan oud-loonwerker Nestor Van Holderbeke die toen nog in Oostwinkel woonde.
Ergens midden jaren 70 kocht Nestor deze machine en werd zelfs een delegatie van Field Queen uit Amerika gestuurd naar het landelijke Oostwinkel om de eerst FQ op Belgische bodem in werking te stellen.

Nestor had al snel veel werk voor zijn revolutionaire machine, want hij wist toen zelfs werk te halen in het 70km verder liggende Veurne (B), omdat er ginder geen aanbod was van zelfrijdende hakselaars.
Men trok toen twee weken naar ginder en bleef daar dan ter plaatse om de landbouwers te bedienen.

Meer foto's en ook weetjes vind je op deoudedoos.be/ !

Meer vind je op deoudedoos.be/

Reacties

Fiatagri T7050
Mooie!
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston Field Queen 7655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!