17/12/2016:Wat was het mooi! :ODe eerste wintershow in Esbeek. Een show waar velen u tegen zeggen, een waar je de hoek om loopt en denkt... ''Waaaaaaaauuuuwwww!!!'' :O Wat een materieel!Een van de nie

John Deere Meerdere

JD6930
17/12/2016:

Wat was het mooi! 😮

De eerste wintershow in Esbeek. Een show waar velen u tegen zeggen, een waar je de hoek om loopt en denkt... ''Waaaaaaaauuuuwwww!!!'' 😮 Wat een materieel!

Een van de niet minst opvallende bezienswaardigheden was een van de drie eigen transportcombinaties, de trouwe DAF XF105 met inmiddels derde MAC Semi- dieplader volgeladen met een Kemper 360 Plus, John Deere 6155R en 6215R( het type dat in veelvoud aanwezig was).

Natuurlijk niet te vergeten de 8345R van Martens Oudenbosch die er kort achter stond.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere en hebben de trefwoorden john deere , bosbouw , daf , machinetransport , daf xf , daf xf105 en Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!