Foto van een Massey Ferguson 6150 aan het gras inkuilen. Foto is geplaatst door wilbert-van-de-streek op 26-12-2016 om 12:52:49, met 13 reacties.

Massey Ferguson 6150

Foto van een Massey Ferguson 6150 aan het gras inkuilen

Reacties

+1
a3vandiejen
Prachtig.
mklok
Tegenwoordige tijd ?
@mklok ja vorig jaar
mklok
@wilbert-van-de-streek Van blauw naar Rood. De dealer ook van Blauw naar Rood? Geen problemen met de voor en achteruit knop.
@mklok dealer ging niet van blauw naar rood.maar hoe bedoel je met voor-achteruit? Bij deze moest je wel stil gaan staan anders kraakte die als een gek
mklok
@wilbert-van-de-streek Bij de eerste van deze serie zat op de hendel links onder het stuur een knop voor de voor en achteruit.
@mklok wij hadden 2 hendels onder het stuur een voor ABCD en een voor de voor en achteruit maar wij hadden er geen knop bij zitten
mklok
@wilbert-van-de-streek Dan had je al de nieuwere versie.
@mklok en ik dacht dat je alleen die wij hadden en die net als de 3000 serie gewoon met 2 poken naast elkaar
mklok
Dit bedoelde ik

(klik om te vergroten)

De hendel met een knop erop
@mklok o oke dit had ik nog nooit gezien maar dan weet ik dit ook weer weer wat geleerd
mklok
@wilbert-van-de-streek Dit hadden de eerste van de 6100 serie. Waren veel problemen hiermee. Dat hebben ze later gelukkig veranderd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!