Foto van een john deere 7800 en Strautmann Mega Vitesse 3401. Even gewassen vd week.. Geplaatst door mdoornekamp op 12-01-2017 om 21:34:41, met 12 reacties.

Strautmann Mega Vitesse

Foto van een john deere 7800 en Strautmann Mega Vitesse 3401. Even gewassen vd week.

Reacties

bikkertie
Hoeveel kuub din is deze wagen eigenlijk?
mdoornekamp
@bikkertie 34 cub water inhoud. 57 cub los gestort geloof ik.
bikkertie
@mdoornekamp leek me groter
mdoornekamp
@bikkertie bak is trouwens precies even groot als een Giga 3601. Dus misschien ook wel 36 cub.
mklok
@mdoornekamp Bevalt wel deze wagen denk ik , mijn maat heeft er ook twee voor het loonwerk. Die is er uitermate tevreden over.
mdoornekamp
@mklok JA bevalt erg goed. Zware invoer en grote banden. Bak niet te lomp groot omdat we ook kleinere boeren hebben. Wat voor type en bouwjaar heeft je maat dan?
mklok
@mdoornekamp Denk dat ze nu 4 jaar zijn , denk dezelfde als op de foto. Paar keer mee geweest met hem maar dat laadt als een zonnetje. Ligt natuurlijk ook aan de snede die je heb.
mdoornekamp
@mklok ja dit laadt als een trein. Je mag er ook heel wat vermogen voor zetten. Maar met wat minder wil het ook wel.
mklok
@mdoornekamp Geloof dat er 200 PK voor staat bij ze , weinig mankementen.
mdoornekamp
@mklok OK. Wij rijden ook met bijna 200 pk. Welke loonwerker is dat?
+1
mklok
@mdoornekamp M Poldervaart in Oudenhoorn. Als je op google Poldervaart Oudenhoorn intikt kom je op de site. Staat geen echte foto van de Strautmann op . Wel een foto dat ze aan het harken zijn met op de achtergrond de wagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Mega Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!