Elke jaar zie ik heel wat maïs team's, vorig jaar ietsje minder, maar toch stak dit team er met kop en schouders bovenuit. Voor mij was dit het mooiste team van de maïscampagne van 2016. Voor het de

Mengele SF 3000

MMaarten
Elke jaar zie ik heel wat maïs team's, vorig jaar ietsje minder, maar toch stak dit team er met kop en schouders bovenuit. Voor mij was dit het mooiste team van de maïscampagne van 2016.
Voor het derde jaar op rij ging ik langs bij deze hobbyist die een Mengele SF 3000 kocht en opknapte.
Het eerste jaar konden we nog een New Holland TM met kipper vinden naast de hakselaar, vorig jaar ging met er 'op vooruit' met een Deutz D 8006 met kipper ernaast en dit jaar werd het helemaal prachtig.
Een andere landbouwer reed met zijn twee Fiat 640's met Record mestwagens van 3.5 en 3 ton en nog een Fiat 70-90 met Record 6.5ton naast de hakselaar.
Kortom een op en top 'Oude doos' maïsteam!

Meer vind je op deoudedoos.be/

Reacties

+1
mklok
Jullie zijn lekker bezig, mooie reportages.
+1
MMaarten
@mklok Ze zijn nu wel op, maar hebben nog heel wat oude foto's van loonbedrijven in stock 😉
mklok
Ook mooi om te zien , we gaan het zien.
olro 61
Mooi! Ik ben ook benieuwd naar die 8006!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SF 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!