Elk jaar komt Bert De Clercq tijdens de maïsoogst naar buiten samen met zijn Mengele SF 3000. Die kocht hij enkele jaren terug en knapte hem op. Al enkele jaren gaan wij tijdens de maïscampagne op b

Mengele SF 3000

MMaarten
Elk jaar komt Bert De Clercq tijdens de maïsoogst naar buiten samen met zijn Mengele SF 3000. Die kocht hij enkele jaren terug en knapte hem op.
Al enkele jaren gaan wij tijdens de maïscampagne op bezoek bij hem. Dit jaar werden wel heel knappe afvoercombinatie's ingezet, je waande je zo terug de jaren 80 in!

Meer jaren 80? Die vind je op deoudedoos.be/

Reacties

olro 61
Prachtig! Mooi dat er nog liefhebbers zijn ,die er tijd, geld en veel moeite voor doen, om dit moois in stand te houden!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SF 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!