Foto van een Lamborghini 1106 Boerderij test op : [+Lamborghini 1106] . Foto Theo Tangelder. Foto is geplaatst door mklok op 21-01-2017 om 10:54:30, met 10 reacties.

Lamborghini 1106

mklok
Foto van een Lamborghini 1106 Boerderij test op : +Lamborghini 1106 . Foto Theo Tangelder

Reacties

+2
mklok
@a3vandiejen @wim-same Hier nog een van de Same groep
wim-same
@mklok Dit was toen al een watergekoelde Same, en Lamborghini had ook al eerder een 40 km bak.
mklok
@wim-same Is Same toen van luchtgekoelde motoren naar waterkoeling gegaan ?
wim-same
@mklok Nee. Same is pas later naar watergekoeld gegaan. De Silver W 95
( wat eigenlijk een Lamborghini was ) en de Titan 190 waren de eerste watergekoelde motoren in Same. Tegenwoordig hebbe ze weer een eigen motor die aan alle milieu eisen voldoet. De Farmotion motor. Neutrale naam na alle fusies, net als New Holland en Iveco. Dit waren ook nieuwe neutrale namen voor Fiat. Italianen blijven wel voorop in de ontwikkelingen.
mklok
@wim-same Hoe zit dat met Deutz dan , dacht dat er ook motoren in de andere merken van SDF zaten?
+2
wim-same
@mklok De overname van deutz- Fahr is nog weer van later datum. Same heeft in de jaren 90 Deutz-Fahr opgekocht, een 30 % aandelen in de Deutz motoren fabriek opgekocht. Zo konden ze een motor ontwikkelen die aan de strenge milieu eisen voldeed.
+1
Albert Peters
Wel oud want er zit een 16km bordje op en dat is lang over
+1
mklok
@Albert Peters Nostalgie , zit er bij mijn ook op. Dan aan de voorkant rechts onder op de cabine. Vindt het wel wat hebben.
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini 1106 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!