Hier zie je Mulder-eykelkamp (Zwolle) × met een Claas Jaguar 940.. Foto is geplaatst door gerben op 22-01-2017 om 12:57:36, met 11 reacties.

Claas Jaguar 940

gerben
Hier zie je Mulder-eykelkamp (Zwolle) × met een Claas Jaguar 940.

Reacties

Niels OM
De oude Bunker van Jansen Wijhe?

Deze is gemaakt in Albergen bij Bomech weet nog dat die toen in aanbouw was
930triplemaaier
@Niels OM nee
Deze hebben ze zelf gebouwd
gerben
Alleen de bak is nog orgineel Bomech, onderstel is eigen fabricaat. zit gestuurde/aangedreven ass onder. Bunker duwt de hakselaar als het nat is. De aandrijving van de bunker is met een draaiknop in de hakselaar te versnellen of te vertragen.
gerben
Hier kun je mooi zien hoe de bunker de hakselaar er door drukt
Fendt926Driver
@gerben is dit voor dat de krone met bunker kwam of is dit nu de krone weg is?
930triplemaaier
@Fendt926Driver dit is mulder eykelkamp
de krone was van jansen. Volgensmij was mulder eykelkamp ook eerder met deze kar dan de krone bunkerhakselaar. Doordat dit een aanhanger is is het veel makkelijker over te zetten naar een nieuwe hakselaar. De krone met bunker moest gezien worden als 1 geheel en is daarom ook compleet weg gegaan bij jansen
Fendt926Driver
@930triplemaaier klopt ik haal er 2 door elkaar. Mooi machiene zo
gerben
Wij hadden al veel eerder als Jansen deze bunker. volgens mij is de bunker in 2003 gekomen. voor deel van deze is dat ie er zo achterweg kan. in het gras ziet ie er dan ook zelden aan. alleen als het gras op vrachtwagens moet gaat de bunker erachter. We hebben er ook wel eens de melasse tank er bij achter gehad. er zijn ook eens loonwerkers uit denemarken komen kijken bij deze bunker. Die rijden nu met soort gelijk systeem als bij ons.
Fendt926Driver
@gerben maar claas heeft zelf toch ook zo een systeem?
Of voldoet dat niet?
930triplemaaier
@Fendt926Driver dat is een vaste combi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 940 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!