Foto van een Ford Select-o-speed na 40 jaar stil staan rijdt die weer. Nu nog opknappen.. Foto is geplaatst door selectford op 28-01-2017 om 17:33:04, met 14 reacties.

Ford Select-o-speed

selectford
Foto van een Ford Select-o-speed na 40 jaar stil staan rijdt die weer. Nu nog opknappen.

Reacties

+1
mklok
Schakelt het nou goed? Zo'n select o speed. Sckokken e.d.
selectford
@mklok schakelt best goed wel een beetje schokken maar het is al knap dat er het al was toen .
mklok
@selectford Dat is het zeker , dat er in die tijd al zoiets was. Enkel moest je er wel mee leren riijden. Door het verkeerd gebruiken van de select o speed is het mis gegaan. David Brown had ook zo'n systeem maar was ook niet echt een succes. Nu is de techniek een stuk verder en je weet niet beter. Er ligt in Gorinchem nog een Select o speed bak los te koop op de veiling. Dus als je nog onderdelen moet hebben?
+1
a3vandiejen
Dit vind ik schitterende modellen.
mklok
@a3vandiejen Volgend project als je met de cabine klaar bent.
+1
a3vandiejen
@mklok Wie weet, cabine staat op een laag pitje. Iedere keer als ik wat wil gaan doen vind ik het te koud of heb geen zin na een week gewerkt te hebben. Maar als het straks weer wat lekkerder weer word komt het goed.
mklok
@a3vandiejen Kachel in de schuur?
a3vandiejen
@mklok Heb hem in een container staan bij een bedrijf met een grote loods waar we lassen. Maar was de afgelopen weken behoorlijk fris.
+1
mklok
@a3vandiejen Ijzer is niet echt bevoordelijk met de kou.
a3vandiejen
@mklok Mijn zoon werkt daar en staat ook vaak in de kou en maakt lange dagen, dan heb je er zaterdags niet altijd zin in.
mklok
@a3vandiejen Begrijpelijk. Ik zit meestal in een warme cabine met airco en overdruk , maar dan wil je de kou ook niet meer in. Geef mee maar 20 graden. Kan je nog wat doen.
a3vandiejen
@mklok Ja nog een week of vier, vijf dan kan je weer eens een mooie week treffen.
+2
mklok
@a3vandiejen Gelukkig wel , komen de boeren ook weer in actie. Mooie tijd is dat , dan wel de mooiste. Land klaar maken en zaaien en poten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford Select-o-speed ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!