Boerderij Test op [+Zetor 6245] Foto: Henk Beunk. Foto is geplaatst door mklok op 29-01-2017 om 07:14:23, met 20 reacties.

Zetor 6245

1.112 foto's van @mklok

mklok
Boerderij Test op +Zetor 6245 Foto: Henk Beunk

Reacties

+1
mklok
ZetorTwente
@mklok Kiek an 👌🏼
+2
mklok
@ZetorTwente Toen mocht je nog bovengronds uitrijden. Mooie tijd. Deed ik altijd graag dit werk , en dan in de avond naar huis met de bus . Ha Ha plek genoeg , ze wilden niet naast me zitten mooi was dat.
+1
a3vandiejen
@mklok Was idd leuk om te doen een dagje gieren.
+1
newholland-
@mklok en dan proberen het land zo egaal mogelijk bruin te krijgen .zonder strepen en nog een schone tank op het einde van de dag.
+1
mklok
@newholland- Dat was nog een kunst. Tegen de wind in rijden . Wij zaten met bepaalde weilanden naast het fietspad en dan in de lente als het mooi weer was lekker met de strontkar naast de fietsers. Heb toen geen vrienden gemaakt.
Fendt926Driver
@mklok de eerste keren met de ketsplaat eerst druk opgebouwd en toen open. vondt de heg van de buurvrouw niet leuk. later bij dat soort plekken eerst de klep open en met het gas regelen hoe breed er gesproeid werd. soms als het krap aan werdt de aftakas uit. mooie tijd was dat
mklok
@Fendt926Driver Heb er ook ervaring mee , vaak zag je het wasgoed hangen bij buren , maar als je de tweede keer weer terug kwam waren de lijnen leeg. En natuurlijk het moment van leeg raken van de tank , hoop gespetter.
+4
Fendt926Driver
@mklok ja en een hele dag goed opletten voorkwam bijna niet dat je een keer vergat de afsluiter achter dicht te doen met als gevolg dat je een mooi klein spoortje naar huis maakte waar klein duimpje jaloers op was geworden.
+1
mklok
@Fendt926Driver Ha ha waren nog eens tijden. Heb je er wel eens een stuk hout in gehad. Dat was ook zo'n feest.
+2
Fendt926Driver
@mklok ja dan moet die dicht maar dat wou dan niet. of verstopt achter en je haalde dat eruit zonder de afsluiter dicht te doen. je kreeg altijd nog wel een sputter mee. dan had je zeker de hele bus voor je alleen
+1
mklok
@Fendt926Driver Daar kan de AXE jaloers op zijn. Enkel werkt het verkeerd om. Je jaagt iedereen weg. Kan ook een voordeel zijn.
+1
a3vandiejen
@Fendt926Driver Ja heb ik ook eens gehad, toen stond er iemand achter om een stuk hout los te trekken en wilde ik even helpen en trok de klep open.....
+1
mklok
@a3vandiejen Dan was diegene wel blij met je , daar kwam voorlopig ook niemand in de buurt.
+1
a3vandiejen
@mklok Heb die man maar 1 keer boos gezien in mijn leven haha....
+2
mklok
@a3vandiejen En dat was die ene keer .
+1
deutz dx 470
@Fendt926Driver
Quote:
soms als het krap aan werdt de aftakas uit

moet ik nog altijd doen als ik de kopakkers doe 😂
+2
noordhof
Heel veel hok voor weinig geld .!
+1
mklok
@noordhof Daar kon je met de familie naar de albert heyn voor de boodschappen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6245 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!