Foto van een New Holland W 80 TC. Geplaatst door Jasperfendt op 29-01-2017 om 11:20:53, met 13 reacties.

New Holland W 80 TC

Foto van een New Holland W 80 TC

Reacties

T6020 power
Gekocht of verkocht?
Jasperfendt
@T6020 power Ingeruild ivm nieuwe stal
Fendt926Driver
@Jasperfendt ingeruild op zelfde merk nieuwe type of voor een ander merk?
Jasperfendt
@Fendt926Driver 2 a3's ingeruild voor 2 a4's
Fendt926Driver
@Jasperfendt ok. waarom?
leeftijd?
route van de koe met doorloop bij a4?
goede deal prijstechnisch?
Jasperfendt
@Fendt926Driver Lely wou ze graag terug hebben, we wouden niet weer de ellende hebben dat we door overzetten van de robots een dikke halve dag niet melken konden. En de planning was dat de stal nu helemaal vol stond en we 1,4/1,5 miljoen liter molken met 2 robots en de a4 is wat sneller met koeien wisselen. Dus meer tijd om te melken.
Fendt926Driver
@Jasperfendt ok. super. mooi voor elkaar. goed uitgedacht.
een halve dag niet kunnen melken is verschrikkelijk. afgelopen week op vakantie geweest en savonds belt mijn zoon dat de robot belde de tank had niet gereinigd. zei hem dat dat heel soms voorkomt hij de reiniging ingedrukt en weer naar bed en om kwart over 4 weer telefoon tank had nog steeds niet gereinigd. zaterdagshulp erbij meko gebeld tank vrijgegeven en om 5 uur ging de robot weer melken. had 9 uur stil gestaan dan moet je geen lijstjes gaan bekijken.
bleek een spoelslang losgeschoten bij de melktank.....
Jasperfendt
@Fendt926Driver Dat is werk van niks idd, mooie ellende dan. Wij hadden bij oude robots delaval tank staan. Maar dat werkte ook niet. Maar gelukkig niet zo gek gehad als jij dat we 9 uur niet konden melken.
Baltus_steyr
@Fendt926Driver powh dat is idd wel heel erg lang. dan moet je de dagen erna de koeien niet te veel ophalen..!
Fendt926Driver
@Baltus_steyr ik was op vakantie. Heeft een 800 liter gekost en alles loopt al weer goed
zettelmeyer
@Fendt926Driver dat is veel te lang!! wordt al gek als die langer als een uur stilstaat... dan heb je al veel extra werk...
Fendt926Driver
@zettelmeyer klopt. Samenloop van omstandigheden. Was zelf weg en zoon deed voor het eerst als eerste op de storingslijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland W 80 TC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!