Foto van een Ford 40 Serie  Fabriek in Basildon. De eerste 40 serie van de band.. Geplaatst door mklok op 03-02-2017 om 19:21:40, met 11 reacties.

Ford 40 Serie

Foto van een Ford 40 Serie Fabriek in Basildon. De eerste 40 serie van de band.

Reacties

XC 70
Toen nog echte Ford's van de band
+3
jammermaarhelaas
Jij hebt mooie documenten van en over Ford!
Mooi om die oude dingen te zien, TF is er toch ook een beetje voor dit soort nostalgie.
+6
mklok
@jammermaarhelaas Daar heb je helemaal gelijk in. Ben toen in 1991 bij de introductie geweest bij de 40 serie in Antwerpen. Eigenlijk wel een leuk verhaal , ik liep stage bij een akkerbouwer bij ons in de buurt. Dit was een dagstage dus 1 keer in de week een halfjaar lang . Deze man reed toen Ford en nu New Holland. Dus ik ging die dag naar het bedrijf om 6:00 . Daar aangekomen bij de keukentafel lag daar de uitnodiging van de Dealer ( Van Der Hoek ) voor de introductie. Heb je zin om mee te gaan? was de vraag . Antwoord is wel te raden , moest om 6:30 bij de dealer wezen. Dus lekker naar Antwerpen geweest. Ben die man nog steeds dankbaar daarvoor.
+1
Schluterfan
@mklok

Zulke kansen moet je altijd met beide handen grijpen. Ik ben in Basildon geweest in 2008 dacht ik. Toen liepen er ook al rode trekkers mee van de band.
mklok
@Schluterfan Tijden veranderen. Nou dat die Engelsen uit de Euro gaan ben ik benieuwd of CNH de fabriek in Basildon wel open wil houden.
+1
sassinga
@mklok Ben daar toen ook geweest. Was hele happening
mklok
@sassinga Inderdaad , was ook de lancering van de TC combine.
+2
David Bakker
Die 7840 lijkt er wel een voor de amerikaanse markt .met die wielgewichten en amerikaanse profiel op de banden . .
sassinga
Daar lijkt het wel op maar als ik me niet vergis kwam de serie 40 pas een jaar later in de US
John Deere 8345r
Waar ik wel benieuwd naar ben, loopt deze trekker nog?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 40 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!