Foto van een John Deere 6520 nieuwe led lampen erbij. Foto is geplaatst door cb6520 op 04-02-2017 om 00:26:30, met 9 reacties.

John Deere 6520

cb6520
Foto van een John Deere 6520 nieuwe led lampen erbij

Reacties

mdoornekamp
Heb je die voorste op de breedte verlichting er zelf bij gezet of zat daar al was. Ik heb het zelf bij de 6820 ook gedaan, maar vond de bedrading opzoeken nog aardig lastig
cb6520
@mdoornekamp op de breedte verlichting gemonteerd en aangesloten bij de tweede stand boven. Nieuwe bedrading door de deurstijl naar boven en daar bij 1 van de lampen er bij op. En achter het zelfde maar dan door het lucht kanaal naar boven.
Wil misschien de andere nog vervangen voor led
mdoornekamp
Ohja. Ligt soms ook bedrading. Bij mijn 6820 wel. Die kon ik na lang zoeken in de linker achterstijl terug vinden. Daarvandaan zelf verder bedraad
cb6520
@mdoornekamp er ligt wel bedrading maar zit niks op in het achterspatbord ligt ook een stekker maar volgensmij is die van aftakasknop op het spadbord??

Heb 27 watt er op
mdoornekamp
@cb6520 ok. Achter weet ik niet hoe het zit
cb6520
@mdoornekamp wiel er af dan kun je makkelijk die kap eraf halen daar ligt ook nog draad.
mdoornekamp
Wat voor led heb je gekocht?
Netjes

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6520 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!