Foto van een Renault master 1 met zn jongere broer op de achtergrond. Foto is geplaatst door Bleistra op 05-02-2017 om 15:07:50, met 9 reacties.

Renault master 1

Bleistra
Foto van een Renault master 1 met zn jongere broer op de achtergrond

Reacties

+1
claasfan
Prachtige trekkers!
+1
a3vandiejen
Is toch ook geen alle daagse verschijning. Mooi hoor.
Bleistra
@a3vandiejen nee dat klopt, ben er wel wijs mee!
Is ie op of in rul zand ook zo goed als je hoopt van een 4wd?
Op tractordata.com staat ie niet eens in het lijstje, zo'n aparte is het.
Er staat er een te koop in nl, volgens de verkoper zijn er maar 255 van gemaakt en hij vraagt 6000. Kort geleden had van Dijk equipment er ook een, die is al weg en daar vroegen ze ook iets in die buurt.
Nooit van ze leven wegdoen dus.
Doet de vooras nog mee in de aandrijving ? Moet je bij zo'n trekker altijd alle 4 banden tegelijk vervangen vw de omtrek of is dat een fabeltje?
+1
a3vandiejen
@gert-van-der-horst Als je op de blauwe naam klikt met reageer dan ziet die persoon dat je reageert op zijn foto. @Bleistra
+1
Bleistra
@gert-van-der-horst hallo, ik heb de trekker nog nooit in zand geprobeert. Ga er vanuit dat het geen probleem mag geven. Het klopt inderdaad dat er 255 van gemaakt zijn. En de 4wd werkt mee in de aandrijving, ze draaien ongeveer 2/3%harder de voorwielen. Het is wel beter om 4 wielen te vervangen. Maar ook alleen de 2 voorwielen mag ook. Nooit de achterwielen want dan duwen de achterwielen de voorwielen op.
+1
@Bleistra Ik wilde eigenlijk vragen of de vooras het nog doet. Hier op het dorp rijden veel 4wd belarus en veel met de voor-kardan eraf. "Zwak punt" is de algemene mening, vandaar dat ik vroeg of ie bij jou nog meedoet. Bedankt voor je uitleg, dus als je de achterbanden vervangt moeten de voorbanden ook nieuw. Andersom niet.
Bleistra
@gert-van-der-horst zeker doet deze het nog! Heb nog reserve liggen. Hoop deze nooit nodig te hebben. Klopt wat je zegt! Voorbande slijten over het algemeen ook harder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault master 1 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!