Same in de sneeuw 2 !. Foto is geplaatst door Johndeere85 op 06-02-2017 om 23:24:05, met 14 reacties.

Same Falcon

Johndeere85
Same in de sneeuw 2 !

Reacties

+1
Albert Peters
Mooi plaatje
+1
wim-same
Alleen is dit geen Same Falcon, maar een Same Minitauro 50
RPCounty
@wim-same ik dacht dat een minitauro 50 een andere motorkap heeft toch? Dit is de kap van een 60 of een aurora toch? Of is hij verbouwd?
+1
wim-same
@RPCounty Het zou mogelijk nog een Minitauro 55 kunnen zijn, maar aan spruitstuk en brandstofpomp ( rode olie vuldopje ) zie ik dat het geen minitauro 60 is. De motorkap kan van een 60 geweest zijn, maar hoeft niet. kan een andere grill in gekomen zijn. Maar een Falcon of een Aurora is het zeker niet. die hebben trouwen een totaal andere motorkap. De minitauro 50 of 55 hebben wel dezelfde versnellingsbak als een Falcon.
a3vandiejen
Prachtige Same hoor, maar net wat Wim zegt met originele stickers zou hem helemaal top maken. Plaatwerk ziet er strak uit.
+1
Johndeere85
De trekker is zow gekocht ergens bij mensen uit de tuin gehaald tussen de bomen weg en zo opgeknapt er is door ons niks aan veranderd
Johndeere85
Op de niet originele stickers na dan
wim-same
@Johndeere85 Deze trekker is zo mooi strak en netjes dat het de moeite waard is om de wielen en de ondergrill oranje te spuiten, en een originele uitlaat er op te zetten. De boven grill, waar SAME in staat, is dat plastic of aluminium ? Naamstickers zijn ook nog te verkrijgen. stuur maar een p.b.
Johndeere85
@wim-same originele uitlaat zijn we wel naar op zoek er zat een zelf gefabriceerd ding aan leek niks dit lijkt beter dus graag even pb
+1
wim-same
@Johndeere85 @joop-same kan waarschijnlijk wel een originele uitlaat leveren, anders moet Ik eens in mijn magazijn kijken naar een gebruikte.
a3vandiejen
@Johndeere85 Niet te min een mooie Same hoor.
joop-same
Heel mooi trekkertje maar 100% zeker geen Falcon of Falcon 50, daarom een Minitauro 50 of 55
ook géén 60 de 60 heeft een tauchpumpe.
De Falcon en de Falcon 50 hebben alle twee de tank onder het stuur zitten, en de achterbrug is
grotendeels gelijk aan de Minitauro.
Als je er toch een Falcon 50 van wilt maken dan moet je de wielen "ivoro" spuiten.
joop-same
Een originele uitlaat demper kost wel iets van 400 euro.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Falcon ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!