Boerderij test van een [+Deutz-Fahr DX 3.50] Foto Henk Beunk. Foto is geplaatst door mklok op 07-02-2017 om 16:47:16, met 9 reacties.

Deutz-Fahr DX 3.50

mklok
Boerderij test van een +Deutz-Fahr DX 3.50 Foto Henk Beunk

Reacties

+1
mklok
deutzisthebest
@mklok

Mag ik u zeer vriendelijk bedanken!
mklok
@deutzisthebest Geen dank , kom er nog eentje maar dan van een vier cilinder. Van het weekend. Cabine komt goed uit de bus.
deutzisthebest
@mklok
Jazeker, grappig om te lezen dat volledig glazen deuren toen heel apart waren. En dat ze vallen over dezelfde dingen als ik nu nog, verstelbaar stuur bijvoorbeeld.
mklok
@deutzisthebest Vond ze er beter uitzien als die andere cabine die ze eerst hadden. Niet dat het lelijk was , maar deze is wat sportiever.
+1
SJB533
@mklok
De Sekura-cabine van de 07-serie heeft ook wel wat hoor 😉 Dat is de directe voorganger van deze serie.
mklok
@deutzisthebest En nou is het apart als het niet van glas zou zijn.
vedder
De kachel was een drama, kan me niet zozeer stank maar wel veel herrie herinneren als je die klep open deed. Wij hadden een 3.60 2wiel uit dat jaar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 3.50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!