Vorig jaar rond deze tijd de eerste baantjes. Geplaatst door ford8630power op 12-02-2017 om 16:01:08, met 17 reacties.

Duport Tank

Vorig jaar rond deze tijd de eerste baantjes

Reacties

JoranK
Waarom zwarte slangen ipv doorzichtige?
+1
ford8630power
@JoranK Schijnen ze te doen, omdat van warme digistaat de doorzichtige eerder kapot schijnen te gaan.
B - W
@ford8630power kwaliteit van de doorzichtige is ook al lang niet meer wat het vroeger was, vanwege dat er bepaalde grondstoffen niet meer(of alleen in een lager percentage) gebruikt mogen worden, soms zie je bij bemesters ook dat ze de slangen die het kwetsbaarste zijn, ook die zwarte slangen monteren.
ford8630power
@B - W
Ik heb er bij de vorige ook genoeg vervangen, vooral op die kwetsbare punten wat je zegt. Deze lijken op het oog ook al beter, en de slanggeleiding is bij deze ook beter voor elkaar.
+1
B - W
@ford8630power bemesters worden steeds breder, dus het word steeds lastiger, maar de meeste fabrikanten zie je wel dat ze de slang geleiding wel steeds beter maken idd.
En anders passen we het zelf weer aan s'winters 🤔👍😜
JoranK
Oh, hele andere tank en bemester zie ik nu?
ford8630power
@JoranK
Inderdaad, dit is een 12,5 kuuber met 6,80m bemester.
casejxu
@ford8630power waarom al weer ingerolen?
+1
ford8630power
@casejxu De oude was nog mooi wat waard, geen kosten aan gehad en een paar kuub meer paste ons wel.
trean
@ford8630power wat voor giertank en bemester heb je nu dan?
ford8630power
@trean Deze
trean
@ford8630power wat had je dan eerst?
catfan55
@JoranK Nog even over die slangen, ik heb mij laten vertellen dat de zwarte slangen niet verstaffen/uitdrogen en breken door een andere samenstelling.
trean
@catfan55 ik denk dat er in die slangen ook gerecycled plastic zit waardoor ze zwart worden. Maar dat vertellen ze er natuurlijk niet bij.
catfan55
@trean Volgens mij zitten er in de meeste vormen van een plastic product wel gerecycled plastic, de hoeveelheden daarvan zullen verschillen natuurlijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Duport Tank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!