Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 International.En zo reden ze dan, door de ommedijkse polder in Wassenaar, in de jaren '90. Het was altijd weer een spannend moment welke combi er zou komen, want

Landbouw miniaturen 1:32 International

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 International.
En zo reden ze dan, door de ommedijkse polder in Wassenaar, in de jaren '90. Het was altijd weer een spannend moment welke combi er zou komen, want ze hadden er een stuk of 9. Het gaf dan ook een enorme kik als je tijdens de dam opdraaien van de combi iets roods zag met de mengele er achter, om over het gebrul van de inter nog maar te zwijgen.
Ben super trots op de modellen, omdat ik weer vele mooie herinneringen heb weten te vertalen in een paar schaalmodellen. Starend naar de modellen denk ik nog met plezier terug aan die momenten......

Reacties

+1
a3vandiejen
Ziet er ook prachtig uit.
+1
olro 61
Dat is ook het mooie van miniaturen!
fendt308-driver
Van welk model is die eerste wagen gemaakt? Mooi spul
+1
chris33
@fendt308-driver Bedoel je die kar achter de 955? Die is verbouwt van een vicon k7.39 van Universal Hobby's. Je hebt ze ook in Deutz. De andere waren Claas 6800, ook van Universal Hobby's.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 International ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!