Duitse deutz bij een mechanisatie bedrijf in Millingen(duitsland). Foto is geplaatst door arjanhouwers op 31-03-2008 om 17:04:01, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron X

arjanhouwers
Duitse deutz bij een mechanisatie bedrijf in Millingen(duitsland)

Reacties

rickdeutz
Das geen 265 ma een X..
arjanhouwers
Euh. Wat voor een dan? En waar meen je dat aan te zien dan?
rickdeutz
710 of 720 die 2 nog niet naast mekaar gezien dus weet zo t verschil nog niet.. maar als het een Agrotron 265 was geweest had je op de motorkap wel in het groot agrotron zien staan net als bij de K of welke er achter staat.. bij alle nieuwe type's van Deutz zijn de type letters kleiner geworden dus 😉 ga deze foto maar is verglijken met een 265 die hierop staat dan zie je het verschil vast wel 😉
Ja idd groot veschil de x heeft in inhap op de motor kap e ndeze is ook nog groter
casejxu
En er zit die " deuk " in de motorkap
rickdeutz
Of tewel dit is gewoon een X ja 😛
farmboy91
Een X met een groen dakje
rickdeutz
Ja dat nog wel.. 1 van de eerste serie.. want zo worden ze niet meer gemaakt als t goed is 😉
FordLandini
Ik, Malf en Deutz-Power hebben dit object verplaatst van Tractors Deutz-Fahr Agrotron 265 (Poseren) naar Tractors Deutz-Fahr Agrotron X (Poseren)
arjanhouwers
Okidoki dan. Dus ik heb een wilde x op de foto gezet daar in duitsland

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!