4 mei 2016 - Op de foto van de Fendt Favorit 926 met Deutz-Fahr KM vlindermaaier. Achter het stuur de hier wel bekende [@Fendt926Driver].

Fendt 926

joop2
4 mei 2016 - Op de foto van de Fendt Favorit 926 met Deutz-Fahr KM vlindermaaier. Achter het stuur de hier wel bekende @Fendt926Driver.

Reacties

Fendt926Driver
Mooie aktie foto. Moet zelf nog goed kijken waar ik op dat moment aan het maaien was
valmet6400power
@Fendt926Driver
Merkt de trekker hier wat van of is het peanuts? 😄
Fendt926Driver
@valmet6400power ik rij nooit harder dan 15 kmh met maaien om de kneuzer ook wat te laten doen. maar met een zware snede komt het wel voor dat de grenslast regeling ingrijpt en hij automatisch snelheid vermindert tot 13 kmh en later weer tot 15 kmh versnelt.
trekker heeft aan de water rem laatst 255pk gegeven dus dan kom ik met 80 pk per maaier mooi mee
valmet6400power
@Fendt926Driver
Dan is het motortje nog gezond in ieder geval! Wel ideaal maaien met vario omdat hij dan inderdaad terugregelt als je motortoeren dreigt te verliezen 😄
Fendt926Driver
@valmet6400power vario is alleen gekocht omdat mijn knieen versleten waren van het koppelen met schakel trekkers.
maar het maait inderdaad mooier. ook het harder en zachter gaat veel gedoseerder.
de tripple maaier die ik 2e hands kocht was op de bok aan alle kanten gelast modat hij de powershift trappen versnellen en vertragen niet kon hebben. heb hem nu 12 jaar en nog geen las apperaat weer bij geweest
bartjuh
@Fendt926Driver
En nou de ramen nog dicht voordat niet alleen je knieën maar straks ook je oren t nie meer doen...
marc102
@bartjuh Hé wat zeg je?? 😀 haha
poech prut
@bartjuh Zo istie nog te herkennen als boer.. 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 926 en hebben de trefwoorden maaien en Grasmaaien geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!