Foto van een Strautmann Vitesse 230 (DO)Na 4/5 jaar stil buiten te hebben gestaan en eerder groen dan rood/geel was, nu eindelijk schoon om m verder op te knappen.

Strautmann Vitesse 230

Krissie
Foto van een Strautmann Vitesse 230 (DO)
Na 4/5 jaar stil buiten te hebben gestaan en eerder groen dan rood/geel was, nu eindelijk schoon om m verder op te knappen.

Reacties

newholland6640
Succes! Wat ga je er allemaal aan doen?
+1
Krissie
@newholland6640 Dankje! Deze wagen heeft een elektrische aansturing voor de hydrauliek, en daarvan waren de printplaten van t bedieningspaneel zo goed als gaar, maar die heb ik inmiddels vervangen door simpele schakelaars. Moet hem nu nog helemaal doorsmeren en oliën, en er moet nog een nieuwe bodem in. Daarna is ie gebruiksklaar, maar wil nog zien dat ik t bovenframe hydraulisch opklapbaar maak en de bodemketting direct op de trekker zet zodat ik zowel de pickup als de ketting kan besturen tijdens het rijden.
Hoop is dat ik ermee in de berm ga werken komende zomervakantie, dus de doseerwalsen gaan er dan ook uit en bovenstaande aanpassingen zijn dan wel makkelijk
newholland6640
@Krissie

Oke mooi werk! Lost deze ook mechanisch?
Krissie
@newholland6640 Lossen doet hij hydraulisch maar de doseerwalsen zijn mechanisch aangedreven, dat is die as op de foto.
newholland6640
@Krissie

oke, dan moet je je bak even nakijken. Olie aftappen en kijken of er geen gruis in zit.
Krissie
@newholland6640 Inderdaad van plan ja, hoop dat ze mooi schoon zijn.
+1
Ford 2000 Ruben
Weer mooi schoon👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Vitesse 230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!