4 mei 2016 - Op de foto van de Fendt Favorit 926 met Deutz-Fahr KM vlindermaaier. Achter het stuur de hier wel bekende [@Fendt926Driver].https://www.youtube.com/watch?v=ARKVhmcYno4

Fendt 926

joop2
4 mei 2016 - Op de foto van de Fendt Favorit 926 met Deutz-Fahr KM vlindermaaier. Achter het stuur de hier wel bekende @Fendt926Driver.

Reacties

interpower743xl
@Fendt926Driver Super mooi om zo te maaien, Ik zag trouwens je 926 vandaag nog bij cv borne , mike zat er op zag ik
Fendt926Driver
@interpower743xl klopt een kameraad van mike had gevraagd om een trekker en meestal regelen wij dat dan. was wel 21 meter lang die combinatie. en een aggregaat van ruim een ton in de fronthef.
mijn zoon zat er bijop om het rijden in optocht ook te leren
interpower743xl
@Fendt926Driver Ja ik zag wel iemand met een oranje jas in de trekker zitten. het was een beste combinatie ja dat klopt , binnenkort als het mest seizoen weer begint weer volop mest rijden bij hesselink , met de nieuwe tank een 8 kuub 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 926 en hebben de trefwoorden gras maaien en maaien geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!