Boerderij test van een  [+Shibaura 6040].Foto Henk Beunk. Foto is geplaatst door mklok op 26-02-2017 om 09:23:53, met 5 reacties.

Shibaura 6040

mklok
Boerderij test van een +Shibaura 6040.Foto Henk Beunk

Reacties

a3vandiejen
Vind dit geen lelijke trekker.
mklok
@a3vandiejen Je ziet ze niet veel . Japanse kwaliteit.
+4
walker1
De kwaliteit was en is harstikke goed van Shibaura. Heb 4 jaar bij een aannemer gewerkt, die had er 3. De 2 kleinste liepen altijd in de groenvoorziening en de sportvelden, de zwaarste ook in het grondwerk. Was nooit niks kapot aan die trekkers.

In de landbouw is het toch vaak wat de boer niet kent, dat vreet ie niet. Die Japanse merken doen het prima in de groensector, maar in de landbouw hebben ze nooit kunnen doorbreken.
Kubota begint nu langzaam maar zeker door te dringen in de landbouw.
fendt farmer309c
Shibaura zijn hele goede trekkers mij vader heeft er verschillende gehad rond de 25-30 Pk in de jaren 80 en hij heeft ook ooit een 80 Pk met vaste cabine op proef gehad maar da is jammergenoeg nooit wa geworden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Shibaura 6040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!