Foto van een Fendt 105 LS moederblok gemonteerd👌 ( is evt te ruil tegen grondgewicht van 100 serie, maar zoek er dan nog wel 35kg gewichten bij)

Fendt 105 LS

SjoerdHylke
Foto van een Fendt 105 LS moederblok gemonteerd👌 ( is evt te ruil tegen grondgewicht van 100 serie, maar zoek er dan nog wel 35kg gewichten bij)

Reacties

marc102
Staat hem nog niet zo verkeerd al is het niet origineel geloof ik.
Die gewichten zoek ik trouwens ook nog...
SjoerdHylke
@marc102 Nee ik vond het ook niet gek staan. Trekhaak moet ik nog even en oplossing op bedenken. Heb al wel een idee, maar moet nog uitgevoerd worden 😬
SjoerdHylke
@SjoerdHylke zou nog wel wat beter staan met een 45kg gewicht ofzo ervoor.
marc102
@SjoerdHylke Aja nu kun je ook 45kg gewichten eraan hangen zonder dat ze langs de zijkant uitsteken 🤔
SjoerdHylke
@marc102 jupp. Maar eerst maar eens kijken hoe goed ie de schudder van de grond kan houden. 😄 En zal van de week nog even om andere voorbandjes. Achterbandjes denk ik dat ik die vant weekend even ga passen.
Fendt926Driver
Wat heb je over voor een trekhaak? Liggen er hier 3 in de schuur
SjoerdHylke
@Fendt926Driver Ik dacht dat je nooit iets weg zou doen wat eraf gedraaid kon worden 😉. Dit blok gaat in een v-vorm zegmaar. Wou een ijzeren strip over de bovenste gaten doen, en dan met draadeinden door het bestaande blok vast zetten.
Fendt926Driver
@SjoerdHylke klopt. Maar ik maak vaak zelf een eigen ontwerp van de front trekhaak die in mijn geval beter is dan de originele.
dus zelf maken is ook heel makkelijk.
alleen de eerste keer de gaten recht door een schuin ijzer boren viel tegen. Nu boor ik eerst gaten in een rechte plaat en zet die in de pers en knik hem. Je moet de gaten dan wel iets ruimer maken maar het wil
SjoerdHylke
@Fendt926Driver Het is bij dit blok zo: De gaten van de trekhaak zitten breder, dan die van het originele moederblok. En ikk kan het gewicht niet vast maken aan de buitenste gaten aan het moederblok, omdat deze graad helemaal is uitgescheurd.
SjoerdHylke
@Fendt926Driver heb je trouwens een foto van de door jou zelfgemaakte trekhaak?
Fendt926Driver
@SjoerdHylke foto staat erop
Fendt926Driver
Nieuwe gaten boren en draad in tappen of weinig aanhangen en niet aan trekken
SjoerdHylke
@Fendt926Driver Klopt. Komt misschien nog 1 45kg of 1 35kg gewicht voor. En zet de trekhaak er denk ik toch alleen voor de sier op. misschien om een keer een boerenwagen in het wagenhok te duwen.
fendt fix fan
@SjoerdHylke ik heb je even een persoonlijk bericht gestuurd 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 105 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!