Foto van een Case IH CS 110. De advertentie vroeger van de Milestone serie voor @SJB533. Foto is geplaatst door CaseCS130 op 01-03-2017 om 12:44:23, met 5 reacties.

Case IH CS 110

198 foto's van @CaseCS130

CaseCS130
Foto van een Case IH CS 110. De advertentie vroeger van de Milestone serie voor @SJB533

Reacties

rubenv
Airco hoorde niet bij de opties zeker 🤔
CaseCS130
@rubenv Wel bij de opties, niet in het milestone pakket.
DETAIL_MAN
Toch zijn deze trekkers nooit echt veel verkocht volgens mij, wat is hier eigenlijk de reden van?
+2
CaseCS130
@DETAIL_MAN Ik weet de exacte verkoopaantallen niet. Het zijn eigenlijk Steyr's onder de motorkap. En Steyr was niet bepaald het grootste trekkermerk in Nederland. Toen Case IH Steyr overnam in 1996 bracht het deze trekkers ook in Case IH kleur uit en plaatste deze boven de eigen series in de markt. Prijstechnisch zal een maxxum/mx daardoor iets interessanter geweest zijn.
Het feit dat Case IH er veel meer van verkocht als Steyr zegt eigenlijk al genoeg over merktrouwheid en dealernetwerk.
Qua techniek en kwaliteit kon deze serie met de besten mee in die tijd. Zelfde bak als de Fendt 500 en Deutz Agrotron, zelfde Bosch EHR, Hele taaie en duurzame SISU motor. Betere remmen als Fendt 500, multicontroller joystick op de versnellingspook met elektrische hydro ventielen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!