Foto van een Eicher G 200 KombiSinds een paar weken ben ik eigenaar van deze eicher g200Helaas was de versnellinngsbak kapot maar deze is inmiddels gerepareerd, bij de motor lekte ook een cilinderkop

Eicher G 200 Kombi

58 foto's van @Huuuuub

Huuuuub
Foto van een Eicher G 200 Kombi
Sinds een paar weken ben ik eigenaar van deze eicher g200
Helaas was de versnellinngsbak kapot maar deze is inmiddels gerepareerd, bij de motor lekte ook een cilinderkop maar hiervoor moeten nog onderdelen komen.

Reacties

erik9831
Prachtig !!!
+3
Huuuuub
@erik9831
Dank je,
Ben lang opzoek geweest naar een werktuigdrager. toch nog een kunnen vinden naar mijn wensen.
fendt farmer309c
Is wat zeldzamer als een Fendt gt denk ik
Huuuuub
@fendt farmer309c
Ja wel zeldzamer ja, ben niet zo bekend met hoeveel fendt gt's er gemaakt zijn. maar dit model zouden er maar ongeveer 800 van gemaakt zijn. maar toch kom je ze nog geregeld tegen op shows en internet, vooral in duitsland.

Hoeveel werktuigdragers er totaal van eicher gemaakt zijn zou ik niet durven zeggen.
fendt farmer309c
@Huuuuub Fendt heeft haast 20 types verschillende werktuigendragers en allemaal bij een zitten ze wel rond de 10000 stuks
+3
Albert Peters
Prachtig .Veel plezier er mee
+3
mklok
Heel mooi . Is goed terecht gekomen.
+1
a3vandiejen
Prachtige Kombi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher G 200 Kombi ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!