Foto van een Fendt 203 V, Eicher, Renault en een Fendt.. Foto is geplaatst door marcel-pek op 05-03-2017 om 17:58:49, met 5 reacties.

Fendt 203 V

marcel-pek
Foto van een Fendt 203 V, Eicher, Renault en een Fendt.

Reacties

Fendt926Driver
Welke rijdt nu het fijnst?
Een vaste trekker voor speciale werkzaamheden?
Of kan alles achter allemaal?
+2
marcel-pek
@Fendt926Driver we hebben 15 trekkers maar ze hebben allemaal wel een machine dat er beter achter past en werkt als weer een andere trekker. Zoals fendt en m'n international zit het hendel voor de herinrichting naast je been dus dat is weer makkelijk met maaien enzo, bij onze eicher's zit het hendel voor de hef onder de stoel dus dan moet je elke keer bukken en kan je niet zien wat de maaier nou doet. En de ene machine hangt en werkt gewoon beter aan de ene trekker, ik vind zelf fendt en international de beste, makkelijkste trekkers, daar doen we ook het meeste hef en aftakaswerk mee, achter de eicher's hebben we meestal karren zitten.
+1
a3vandiejen
Mooi verhaal. Duidelijk
+1
Griffioen
Mooie rij met trekkers !!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 203 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!