Foto van een Fendt 203 V.. Foto is geplaatst door marcel-pek op 05-03-2017 om 17:59:58, met 17 reacties.

Fendt 203 V

marcel-pek
Foto van een Fendt 203 V.

Reacties

Fendt926Driver
Mooi trekkertje.
hoe breed is die op de spatborden? Dus met smalle wielen?
Wat weegt die trekker?
Wat is de maximale snelheid ?
marcel-pek
@Fendt926Driver met smalle wielen is die 120 cm nu 150 cm.
De trekker weegt ongeveer 2,7 ton.
De snelheid is ongeveer 35 km.
+1
Fendt926Driver
@marcel-pek ok
ik zoek een smalle van maximaal 1m breed om mee over de tussen stukken van de sleufsilo te rijden met een kuilafdek frees. misschien met smallere banden kom ik een eind. gewicht is wel vrij veel maar de iets oudere die ik heb gezien kan dus alleen maar lichter zijn.
verder wil ik de trekker ook wel iets all rounder in kunnen zetten en dacht dus aan schudden of harken daarom ook mijn vraag over de topsnelheid.

deze had ik gezien tractors-and-machinery.nl/item/430218/…
marc102
@Fendt926Driver Zou het voor jou geen optie zijn om een greppel frees op de weideman te maken als deze niet te breed is? Hydraulisch zal wel te langzaam gaan maar eventueel een greppel frees met een eigen motorblok zoals dat van een motorfiets 💡 Op de zwarte cross kunnen deze ook flink wat zand weg spaajen!

Dat zat ik me te bedenken...
StevenBomers
@Fendt926Driver denk wel 2x na bij het bedrijf waar ie staat😉
Fendt926Driver
@StevenBomers is best een eind van ons vandaan. Wat wordt er in de wandelgangen allemaal verteld ?
Sojaboontje
@Fendt926Driver het is een handelaar dus alles goed uittesten. Wij hebben 4 trekkers daarweg en zijn zeer tevreden ook transport was geen probleem
Fendt926Driver
@Sojaboontje en is er ruimte om af te dingen op de prijs of koop je het voor de prijs die hij aan de machine heeft hangen?
Sojaboontje
@Fendt926Driver er is wel ruimte denk ik
StevenBomers
@Fendt926Driver altijd lastig om dingen te zeggen als je er zelf geen ervaring mee hebt maar 2bekenden van me hebben er beide een trekker gekocht en het was beide een miskoop achteraf
Fendt926Driver
@StevenBomers ok. Goed uitkijken valt soms tegen als je iets heel graag wilt hebben.
maar ik hou jou reaktie en die van sojaboontje in gedachten als ik erheen ga.
bedankt.
nicolass
@marcel-pek kan jij mij zeggen waarvoor de hendel dient die het kortste bij het koppelingspedaal zit ? en dan heb ik nog een klein hendeltje die vanvoor in het midden zit, weet je ook waarvoor deze is ? (heb er niet direct een foto van)
marcel-pek
@nicolass dat hendeltje die het dichtst bij de koppelingspedaal zit is er voor dat ie nog wat zachter in zijn versnelling gaat. Dat andere hendel is voor de kruipversnelling in te schakelen.
nicolass
@marcel-pek ok bedankt, wat heeft die hendel bij het koppelingspedaal dan juist van meerwaarde ? andere trekkers hebben dit toch niet ? en in welke stand zet je hem dan altijd ?
marcel-pek
@nicolass het is eigenlijk gewoon als je de trekker bijvoorbeeld in zijn 2 zet en je heb dat hendel ingeschakeld dan rijd hij tussen zijn 1 en 2 dus iets harder als in zijn 1 en iets zachter als in zíjn 2, zo werkt dat bij alle versnellingen van deze fendt, maar veel gebruik je het niet hoor.
+1
a3vandiejen
Prachtige Fendt Marcel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 203 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!