14 augustus 2016 - Feldtag Nordhorn. Op de foto de Schlüter Super 1900TVL LS Special trekker met Lemken Karat cultivator!https://www.youtube.com/watch?v=cMQj1Lpa5xghttps://www.youtube.com/watch?v=lLl

Schlüter Super 1900TVL LS Special

1.893 foto's van @joop2

joop2
14 augustus 2016 - Feldtag Nordhorn. Op de foto de Schlüter Super 1900TVL LS Special trekker met Lemken Karat cultivator!

Reacties

+1
Schluterfan
Klein foutje, dit is een super 1900TVL LS Special, de enige van de 1813 baureihe en op klantenwens met Man motor geleverd.
joop2
@Schluterfan Bedankt voor de informatie, het type is gewijzigd. Met al je info wordt ik zo langzamerhand ook een Schlüter-kenner...
+1
Schluterfan
@joop2

Het is eigenlijk niet zo heel simpel om op deze een type te plakken. De uitlaat staat rechts, dus wil zeggen dat er een MAN motor in ligt. Maar er zijn, op deze Super na, geen andere Super's met korte spatborden en MAN motor. Die kwamen pas na de hervorming van de serie in 91. Toen waren er een rijk aantal types in de Super-serie, waardoor de klant nog kon kiezen of hij een Schlüter kocht met een motor uit eigen huis, of eentje met een MAN motor. De zwaarste Super in progamma toen was een Super 2000LS met MAN motor van 200p, de lichtste was een 1250VL met Schlüter 6 cilinder 7.1liter motor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1900TVL LS Special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!