Foto van een Onbekend Folder. Foto is geplaatst door Albert Peters op 18-03-2017 om 21:28:30, met 8 reacties.

Onbekend Folder

626 foto's van @Albert Peters

Albert Peters
Foto van een Onbekend Folder

Reacties

Albert Peters
Dit is een Thomas 900 S opbouw kraan.Deze zou de Atlas 512 kunnen evenaren met als plus punt dat de trekker snel vrij te gebruiken is voor andere dingen Dat was waar maar de capaciteit en de technische uit voering was van zodanige kwaliteit dat hij na 1.5 jaar tobben weer vervangen was voor een Atlas 512 (gekocht in 1978 en weg gedaan in 1979) De pomp zit op de mach met een losse aftakas (de enigste in ons bedrijf)
wim-same
@Albert Peters Herman van der Helm uit Pijnacker verkocht deze kranen.
Ik her er nooit een gehad, maar Herman had er toch wel diverse verkocht.
Het voordeel was inderdaad dat je de trekker vrij kon maken, maar je bleef wel last houden van het frame met je hefarmen. De bediening was kl..... Herman had er ook een omgebouwd met electro-hydrauliche bediening. Hoe die werkte weet ik niet meer.
Albert Peters
Voor ons was het een drama er ging heel weinig goed.Ook bij Reyneveld gekocht .Importeur was Thomas Nederland uit Schagerbrug
wim-same
@Albert Peters Je heeft ze ook maar heel kort gezien. Een ander plusje was dat de arm iets makkelijker over een cabine heen ging dan van een Atlas 512.
Trekkers met een Atlas hadden meestal een aangepaste cabine.
Albert Peters
Voor deze dezelfde cabine aanpassingen om de bediening binnen te maken en de vlakkevloer om te kunnen draaien met de stoel
+1
a3vandiejen
Mooi verhaal jongens.
+1
olro 61
Leuk om die ervaringen van jullie te lezen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!