Met deze eigen combie van Mts. Romme Niehove(Gr.) hebben ze het land snel onder de mest!. Geplaatst door SiegerJD op 19-03-2017 om 10:54:26, met 7 reacties.

Fendt 820

Met deze eigen combie van Mts. Romme Niehove(Gr.) hebben ze het land snel onder de mest!

Reacties

Fendt926Driver
En wat is bij jou snel?
een week?
SiegerJD
@Fendt926Driver Volgens mij waren ze 3 dagen bezig geweest. Maar ik bedoel maar met 16 kuub schiet het wel op. Ziet ook veel boeren met behoorlijk land die tijden bezig zijn om alles er onder te krijgen met een 8 kuubs tankje ofzo.
Fendt926Driver
@SiegerJD hier doen 3 boeren samen met een tank van 8 kuub en moeten samen voor 200 koeien uitrijden.
als je de tijd maar hebt en niet allemaal tegelijk wilt
SiegerJD
@Fendt926Driver Is ook niet erg maar je moet er indd wel de tijd en mens(en) voor hebben. Als er anders werk blijft liggen of je krijgt de mest niet op tijd op het land dan kun je beter de loonwerker bellen of materiaal hebben waarmee je efficiënter kan werken
Fendt926Driver
@SiegerJD 3 dagen van boeren tijd dus 8 uur effectief per dag bemesten 3 tank gemiddeld per uur maal 16 kuub is 380 kuub per dag maal 3 delen door 35 kuub per ha is 33 ha bemesten. en daar zo een nieuwe grote tank voor????
SiegerJD
@Fendt926Driver Klopt wel aardig, totaal 40 ha geloof ik. Het is de bedoeling dat ze er ook nog een beetje loonwerk bij gaan doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!