Foto van een John Deere 6630metspaakwielbemester. Foto is geplaatst door dikketrekker op 29-03-2017 om 09:07:59, met 8 reacties.

John Deere 6630 Premium

dikketrekker
Foto van een John Deere 6630
metspaakwielbemester

Reacties

+4
erik9831
Ik wil niks uitlokken, dit is een gewone vraag ...

Je hebt een paar dagen geleden dit als opmerking ergens gelezen of gekregen bij een andere foto: Ik ben voor paar jaar terug ook heel druk geweest om mensen erop te attenderen dat het niet leuk is dat ze 15 foto`s van 1 machine plaatsen enz.

Doe je dit nu om te pesten ?
oanejorrit12
@erik9831 inderdaad. Deed Jan ook.. @SJB533
+1
trean
@erik9831 volgens mij is er hier eentje aan het solliciteren voor een tijdelijke ban? Of in ieder geval aan het uittesten hoever je hier kan gaan.

Of hebben we hier een te maken met een troll?
dikketrekker
@erik9831 nee, dit deed mijn collega...
ik had het hem nog gezegt dat we maar beter kunnen stoppen op Tractorfan... maar hij is eigenwijs, sorry voor de domme actie ik dat we gewoon geen reacties meer toestaan en geven want het is niet gauw goed...
maar bedankt voor je eerlijkheid hoor...
+1
pizza power
@dikketrekker waarom ga je dan samen op een account en niet gewoon ieder en apart account want zoals je ziet gaat het fout.
+2
trean
@pizza power dan kunnen ze elkaar de schuld geven. Is een leuke smoes om je niks van de commentaar aan te trekken.
pizza power
@trean inderdaat dat dacht ik ook al ik weet nier of het hier geld maar op het lmf mag je niet met 2 mensen op een account.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6630 Premium en hebben de trefwoorden johndeere en dikketrekker geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!