40km/u versnellingsbakken stonden begin de jaren 80 nog op de optielijst, dien er merken waren die het al aanboden tenminste. Schlüter was er eentje van (naast oa Fendt). Bij Schlüter zag je dat ook

Schlüter Compact 850 V

1.718 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
40km/u versnellingsbakken stonden begin de jaren 80 nog op de optielijst, dien er merken waren die het al aanboden tenminste. Schlüter was er eentje van (naast oa Fendt). Bij Schlüter zag je dat ook aan het uiterlijk. De trekker hadden hogere banden (16.9R38 of 18.4R38) en daardoor hoger geplaatste achterspatborden.

Dit is er eentje van.

Reacties

+1
schluterman
Stond die maar bij ons
olro 61
Weer wat geleerd ! Maar om aan de 40 km te komen werden bij Schlüter toch ook de motortoerentallen opgevoerd toch?
Schluterfan
@olro 61

De meeste Schlüters draaiden op dat moment al max 2200 toeren. Ik vind ze eigenlijk het soepelst draaien op 1800, zoals mijn Compact dat doet op zijn max. Door het hogere toerental maken ze ook meer slijtage. Je ziet daardoor ook vaker dat jongere Schlüters soms al eens een motorenrevisie erop zitten hebben, dan modellen die in de jaren 60 en 70 gebouwd werden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 850 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!