3 tonner op transport om een bouwputje te gaan vlakken achter de 946 :POok vanmiddag nog even gewogen, 3990 KG met volle tank en zonder mij er op (mag 4 ton wegen) dus tank wat leeg en gaan ;)

Kubota KX61-3

58 foto's van @Inter633-SA

Inter633-SA
3 tonner op transport om een bouwputje te gaan vlakken achter de 946 😛

Ook vanmiddag nog even gewogen, 3990 KG met volle tank en zonder mij er op (mag 4 ton wegen) dus tank wat leeg en gaan 😉

Reacties

Bleistra
Vgm ork 5 mooie wagen👍👍
Inter633-SA
@Bleistra Ja klopt, inmiddels wel wat aanpassingen en verbeteringen onder gaan maar na 18 jaar trouwe dienst functioneert hij nog prima!
Bleistra
@Inter633-SA wat voor verbeteringen ? Zijn makkelijke wagens ingebruik!
Inter633-SA
@Bleistra Te beginnen bij de achter klep... Orginele is een leuk idee maar in de praktijk werkt het niet echt. Dus nu gewoon een "simpele" achterklep met een gootje voor de oprijschotten. Dan nog de opzet schotten, de orginele opzet schotten zijn aan de vrij lage kant zodat je eigenlijk net niks kan laden 😜 . Verder wat kleine dingetjes zoals een nieuwe steunpoot, ledverlichting. Keertje over gespoten. Ook is een keer de as gebroken waar de dissel op schaniert met laden/lossen. De as van de schommel assen hebben we ook een keer vervangen. En zoals ik al zij verder wat kleine dingetjes 😁
Inter633-SA
@Bleistra en dieplader bandjes, omdat die bredere orginele zo hard sleten na 3 sets maar eens dit geprobeerd. In het terrein niet optimaal maar prima te doen, en erg slijt vast!
Mooie combinatie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota KX61-3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!