Foto van een Hatz onbekend, foto van de oldtimershow TC de vetnippels in Reusel. Filmpje van het actieveld:https://www.youtube.com/watch?v=D2RqJKOoewU&t=57s

Hatz onbekend

erik9831
Foto van een Hatz onbekend, foto van de oldtimershow TC de vetnippels in Reusel.

Filmpje van het actieveld:

Reacties

holderb51
Mooie foto's heb je geplaatst.
Zou het een Hatz kunnen zijn, afgaande op de motorkap?
+1
erik9831
@holderb51 verplaatst 😄 Ik heb eens rond gekeken op google en daar staat een Hatz H113 met hetzelfde kleurschema, dus zal het wel een hatz zijn. Bedankt voor de tip !!! Stond helaas niets bij vermeld. Stond ook nog een OTO en nog iets onbekend.
+3
holderb51
@erik9831 In de Pionier van deze maand (juli '17) staat in het artikel 'Rupsen allerlei', een foto van deze zelfde trekker met het onderschrift: "Het lijkt een Hatz, maar deze rupstrekker is gebouwd door Blank in Dirmstein, Duitsland."
+2
stijn-de-bock
@Sojaboontje 👍🏻wel een mooie machine met hatz motor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!